tel. 0164-684239

Vandaag speelden we een uitwedstrijd tegen Halsteren JO13-1.
Met een paar auto's vertrokken we lekker vroeg naar de tegenstander.
(Ik moest om 07:00 m'n bed al uit)
We begonnen goed aan de wedstrijd. In Brabant moet je altijd oppassen voor de tegenstander.
Na 10 minuten scoorde Jens vanaf de rechterkant de 0-1.
Al heel snel scoorde Matteo al de 0-2, vlak daarna, serieus, 3 minuten later, scoorde Mees de 0-3.
Vlak voor rust scoorde Mees de 0-4, een lekkere uitgangspositie voor de 2e helft.
We stonden lekker voor, maar de coach en ouders van de tegenstander waren wel een beetje lawaaierig. In de tweede helft gebeurde er op het veld niet heel veel bijzonders. We hoorden wel een hoop geschreeuw vanaf de kant, maar we hadden van Siem de trainer de opdracht gekregen rustig te blijven voetballen. Dat konden we goed. Helaas scoorde de tegenstander in de 2e helft nog een tegendoelpunt. Gelukkig hadden we al een goeie voorsprong.
Bij het einde hadden we lekker gewonnen met 1-4. We hebben goed gespeeld, wel felle duels maar die veel gewonnen.