Huidige staf 1e en 2e elftal ook volgend seizoen aan het roer

Huidige staf 1e en 2e elftal ook volgend seizoen aan het roer

21 januari 2022 13:45


Tijdens de winterstop konden we al vermelden dat de huidige hoofdtrainers Nick Corré en Hans de Nooijer volgend seizoen op het veld staan bij respectievelijk de 1e en 2e selectie met daarnaast ook de verlenging van assistent- en keeperstrainer Joeri Nonnekes. Uiteraard werd er ook snel werk gemaakt van de uitstekend functionerende overige stafleden.

In het verlengde van hoofdtrainers Nick Corré, Hans de Nooijer en assistent- en keeperstrainer Joeri Nonnekes ( tevens TC-lid) kunnen wij als TC melden dat ook teammanagers Bram van Nunen (2), Arjen Visser (1), Marcel Ruitenbach (verzorger 1&2) en Dave Godlieb (assistent scheidsrechter 1) volgend seizoen de staf vormen van de 1e en 2e selectie. De heren ontfermen zich inmiddels één of meerdere seizoenen over de selecties en deze samenwerking bevalt zo goed dat beide kanten graag de samenwerking verlengen. Uiteraard zijn wij hiermee in onze nopjes en hebben veel vertrouwen in de toekomst.

Gezocht voor 2e selectie: assistent-trainer en assistent-scheidsrechter

Onze wens is dat we de begeleiding van het 2e elftal willen optimaliseren en daarvoor zijn wij nog op zoek naar een assistent trainer en een vaste assistent-scheidsrechter. Uiteraard zijn hiervoor al voorzichtige lijntjes uitgezet, maar geïnteresseerden kunnen zich melden bij Joeri Nonnekes tc@zeelandiamiddelburg.nl en/of Edwin Overbeeke tm@zeelandiamiddelburg.nl 

Delen

Lees meer over:
ZM1 zm2

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!