Programma samenwerking Zeelandia Middelburg - JVOZ

Programma samenwerking Zeelandia Middelburg - JVOZ

9 februari 2022 10:45


In de winterperiode hebben JVOZ en Zeelandia Middelburg als pilot een intensievere samenwerking afgesproken voor de rest van het seizoen. Één van de doelen vanuit onze vereniging is om alle trainers verder te laten ontwikkelen door de kennisdeling van o.a. JVOZ-trainers. Ook wordt de communicatie verbeterd, willen we een positieve impuls geven aan talenten en tegelijkertijd in de breedte van de gehele vereniging.

Inlooptrainingen

Op dinsdag 22 en donderdag 24 februari stelt de JVOZ de poorten open voor onze trainers. Vanaf 15.15u is er de mogelijkheid voor onze bovenbouwtrainers om mee te lopen bij JVOZ JO17. Aan het begin van de avond (17u) mogen onder- en middenbouwtrainers aansluiten bij de O11 en O12 trainingen. De trainers worden dan meegenomen in de voorbereiding, de uitvoering en de evaluatie. Hierdoor krijgen de trainers de mogelijkheid om inhoudelijk te filosoferen over trainingen, de doelen hiervan, welke oefenstof je kunt gebruiken en op welke manier je spelers kunt beïnvloeden / coachen. Als Zeelandia Middelburg trainer(s) kun je je voor deze mogelijkheden opgeven via ho@zeelandiamiddelburg.nl Natuurlijk is er wel een maximum aan het aantal trainers dat mee kan lopen. 

 

Oefenwedstrijden

Afgelopen zaterdag heeft Zeelandia Middelburg JO13-1 tegen JVOZ JO13-2 geoefend en as zaterdag speelt JO16-1 uit tegen JVOZ JO15. Op dinsdag en woensdag 10 en 11 mei willen we in twee blokken onze selectieteams tegen elkaar laten oefenen. 

Tevens plannen we tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen op dinsdag 6 en woensdag 7 september oefenwedstrijden zodat de teams gereed gemaakt worden voor de competities. 

 

Het programma is als volgt (exacte tijden volgen ism de trainers):

Dinsdags:

Zeelandia Middelburg JO14-1 – JVOZ O13

Zeelandia Middelburg JO15-1 – JVOZ O14

Zeelandia Middelburg JO16-1 – JVOZ O15

Zeelandia Middelburg JO18/19-1 – JVOZ O16

6 september: Zeelandia Middelburg MO17-1 - JVOZ MO16 

 

Woensdags:

Zeelandia Middelburg JO12-1 – JVOZ O11 (2x 8:8 vorm)

Zeelandia Middelburg JO13-1 – JVOZ O12 (11:11 vorm)

7 september: Zeelandia Middelburg 2 - JVOZ JO18

 

Gasttraining JVOZ bij Zeelandia Middelburg

Op woensdag 13 april zullen verschillende JVOZ-trainers ism de hoofdopleidingen Niels Slager (JVOZ), Edwin de Buck (Zeelandia Middelburg midden- en bovenbouw en Edwin Overbeeke ( Zeelandia Middelburg onderbouw) een gasttraining verzorgen waarbij alle trainers van Zeelandia Middelburg uitgenodigd zijn. Ook bij deze mogelijkheid wordt inhoudelijk verder ingegaan op de doelen van een training en hoe je dit het best kunt overdragen.  

 

Selectiedag

JVOZ organiseert op dinsdag 1 maart 2022 hun jaarlijkse open selectiedag om 15u. JVOZ kijkt tijdens de selectiedag met haar staf of er spelers/speelsters in aanmerking komen voor een stage bij één van de teams van JVOZ. De deelname is kosteloos en er dient wel ingeschreven worden via de website van JVOZ. UIteraard zullen wij als TC vanuit Zeelandia Middelburg ook aanwezig zijn.
Delen

Lees meer over:
JVOZ

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!