Hamza Zariouh speelt komend seizoen weer voor Zeelandia Middelburg

Hamza Zariouh speelt komend seizoen weer voor Zeelandia Middelburg

12 februari 2022 12:30


Hamza Zariouh keert komend seizoen terug bij Zeelandia Middelburg. De 18-jarige technicus speelde in het seizoen 2019-2020 al in de eerste selectie onder oud-trainer Salim Ben Sellam. Zariouh komt dit seizoen uit voor GPC Vlissingen, waarmee hij Zeelandia Middelburg nog twee keer zal treffen in de competitie.

Na omzwervingen langs VC Vlissingen en GPC ziet Hamza uit naar een terugkeer in Middelburg. “Er was al eerder een moment dat ik terug wilde komen, maar toen kwam het er om verschillende redenen niet van. Dit jaar kwam het contact weer op gang, onder andere door appjes van oud-teamgenoten zoals Samet en Niels. Daarna heb ik een heel goed gesprek gehad met Nick Corré en Joeri Nonnekes. Voor mij is Zeelandia Middelburg een mooie club waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Ik wil altijd het beste uit mijzelf halen en ik heb het gevoel dat dat hier kan.”

Wie Hamza tijdens zijn eerdere periode bij Zeelandia Middelburg aan het werk heeft gezien, zal kunnen bevestigen dat Nick Corré er een technisch sterke speler bij krijgt. Niet voor niets zaalvoetbalt Hamza ook bij Groene Ster en heeft hij sinds kort een uitnodiging van het zaalvoetbalteam van Oranje-19 op zak. “Ik ben inderdaad een aanvallend ingestelde speler, die op meerdere posities uit de voeten kan. Ik zoek graag de actie en kan dankzij het zaalvoetballen goed in de kleine ruimtes voetballen. Voor mij zijn zaal- en veldvoetbal heel goed te combineren en ik merk ook dat het elkaar kan versterken.”

Hamza zal zijn toekomstige teamgenoten dit seizoen nog twee keer tegenkomen in het shirt van competitiegenoot GPC. “Natuurlijk is dat bijzonder, maar ik speel voor GPC en doe er alles aan om beide wedstrijden te winnen. Ik wil het seizoen met GPC zo goed mogelijk afsluiten, want ik heb het hier erg naar mijn zin. Na het seizoen gaat de knop om en kijk ik ernaar uit om terug te keren bij Zeelandia Middelburg.”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!