Jack, Roemie, Eva en Bryan uitgenodigd voor selectietrainingen

Jack, Roemie, Eva en Bryan uitgenodigd voor selectietrainingen

22 februari 2022 11:30


Bij ons op de club is de missie om beter te leren voetballen. Dat willen we uiteraard realiseren door tal van onderdelen te verbeteren en we zien dat iedereen hierdoor met veel plezier trainer of speler/speelster kan zijn. En het valt op in de regio!

Trots zijn we dan ook op de uitnodigingen van spelers en speelsters die hierdoor een mooie extra ervaring mogen beleven.

JVOZ
Bryan Vos (JO13-1), Roëmie van Zwam en Eva Clement (MO15-1) zijn uitgenodigd voor enkele proeftrainingen bij JVOZ. Erg leuk dat er zoveel ontwikkeling zit in het jeugdvoetbal.

KNVB
Jack Nienhuis (JO12-1) is uitgenodigd voor vier KNVB activiteiten. Ze gaan twee maal trainen en twee keer een wedstrijd spelen. Doel van deze momenten is om extra training- en voetbalactiviteiten aan te bieden om deze ervaringen weer mee terug te nemen naar de eigen vereniging. Voor deze leeftijd is ook Aron van den Buuse, voorheen speler van Zeelandia Middelburg en tegenwoordig JVOZ, uitgenodigd. 
Bij de KNVB activiteit voor JO13- leeftijd zijn ook onze oud spelers Stijn Bazen en Jordi Vrijenhoek (beiden JVOZ) uitgenodigd. 

We wensen Bryan, Roëmie, Eva, Jack, Aron, Stijn en Jordi uiteraard heel veel (leer)plezier!


Namens, tc@zeelandiamiddelburg.nl
Delen

Lees meer over:
jvoz knvb

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!