Juniorentrainers ontvangen hun KNVB diploma!

Juniorentrainers ontvangen hun KNVB diploma!

1 april 2022 13:45


Aan het begin van dit seizoen hebben we de KNVB uitgenodigd om vanaf september te starten met de juniorencursus. Door de coronapandemie heeft hij even stilgelegen, maar uiteindelijk mochten de twaalf trainers na de acht cursusmomenten en hun zelfstudieopdrachten afgelopen dinsdag hun diploma in ontvangst nemen!

Als vereniging werken we hard aan de kwaliteiten van de trainers. Daarom zijn we ook zo trots en blij dat we afgelopen week zes Zeelandia Middelburg-juniorentrainers mochten feliciteren met het behalen van hun diploma voor de  KNVB juniorentrainerscursus! Naast de zes trainers van onze vereniging schoven er ook vijf trainers van vv Kapelle en één van MZC aan. Ook deze trainers hebben hun cursus positief volbracht. Dat verdiende natuurlijk een bloemetje (aangeboden door Bloem en zo Knokke) en sneden we de heerlijke taart aan (dankzij Bakker Schrieks)!

De cursus bestond uit acht bijeenkomsten die we mooi konden faciliteren in de Pleun met het digitale schoolbord en uiteraard de lekkere koffie en thee. Inhoudelijk zijn er verschillende wedstrijden geanalyseerd, moesten er opdrachten gemaakt worden in de digitale leerweg van de KNVB- de Dug-out en werden er trainingen voorbereid en uitgevoerd. Kortom, een mooie bagage voor de voetbaltoekomst. 
Alle teams die fungeerden als voorbeeldgroep (trianingen en of wedstrijden), ook jullie bedankt voor de inzet!  

We willen Marek, Rodney, Bram, Anton, Thomas en Matthijs feliciteren met het behaalde diploma en wensen jullie heel veel plezier verder! 
Tevens willen we vv Kapelle én de KNVB bedanken voor de uitvoering en de fijne samenwerking. 

Tijdens het nieuwe seizoen 2022-2023 zullen wij wederom de KNVB Juniorencursus in het najaar faciliteren bij ons op de club. 
Daarnaast  is nu de pupillencursus met 11 trainers van Zeelandia Middelburg en één van Dauwendaele aan de gang én zal de UEFA C Youth bij ons op de club starten per september!

Voor meer informatie over de opleidingen kun je terecht op de website van de KNVB, maar uiteraard kun je ook contact opnemen met ho@zeelandiamiddelburg.nl

Graag tot ziens!

IMG_5843.jpeg  IMG_5842.jpeg

IMG_5838.jpeg  IMG_5835.jpeg
Delen

Lees meer over:
cursus junioren knvb opleiding

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!