In het zonnetje: De materiaalcommissie

In het zonnetje: De materiaalcommissie

8 mei 2022 20:30


Vanaf heden starten wij met een nieuwe rubriek op de website. Iedere maand zetten wij een commissie/werkgroep in het zonnetje. We trappen vandaag af met de materiaalcommissie.

IMG_4096.jpegWisten jullie dat er binnen de vereniging een materiaalcommissie werkzaam is? Zij stellen zich graag aan jullie voor. 

“Wij zijn een commissie van 5 leden. Jaap doet het sleutelbeheer, Marina doet de kaderkleding en wedstrijdkleding, Michel doet de voetbalmaterialen en Sem en Niels doen de jaarlijkse controle en inrichting van de ballenhokken. Wij zorgen er ook voor dat alle teams voldoende materialen hebben voor de trainingen en de wedstrijden.

Tevens zorgen wij er ook voor dat alle kaderkleding en sleutels worden uitgedeeld aan de trainers/leiders  zodat zij herkenbaar zijn. Daarnaast zorgen wij dat alle teams genoeg wedstrijdkleding hebben en mochten er tekorten komen dan kan dit bij ons aangevraagd worden en zorgen wij ervoor dat dit geleverd wordt. 

De meeste werkzaamheden zijn voor ons aan het begin en einde van het seizoen. Tijdens het seizoen zorgen wij met name dat alles op orde blijft. 

Wij zijn als commissie trots erop dat iedereen vanaf dit seizoen in een mooi nieuwe tenue speelt. 

Als er nog vragen zijn over kleding of andere materialen dan kan je ons een mail sturen via materiaal@zeelandiamiddelburg.nl.

Als vereniging zijn wij ontzettend blij en dankbaar met alle werkzaamheden van de materiaalcommissie. Zij zorgen er mede voor dat alle teams lekker kunnen voetballen in mooie tenues en met de juiste materialen. Namens de vereniging veel dank! 

Ook graag een steentje bijdragen binnen deze commissie? Stuur een mailtje naar vm@zeelandiamiddelburg.nl

 

Emma Verstraate

Verengingsmanager Zeelandia Middelburg

Delen

Lees meer over:
In het zonnetje
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!