Kampioen! - v.v. Zeelandia Middelburg

Kampioen!

Kampioen!

27 december 2021 14:15

Edwin Overbeeke

We genieten van een welverdiende winterstop, maar in het weekend voordat we het voetbaljaar 2021 afsloten konden we nog twee kampioenschappen vieren!

Eigenlijk hebben we in de JO7 in Nederland geen kampioenschappen, maar natuurlijk willen we er niet omheen: JO7 Geel is echt welverdiend kampioen geworden!!! De jongens van trainers Lorenzo en Jeroen hebben al hun wedstrijden totaan de winterstop gewonnen! En vaak nog heel dik ook. Dan kun je spreken over een terechte kampioen. De laatste zaterdag hebben ze al geoefend als een echt JO8 team en dat ging zeker niet onverdienstelijk! Na de winterstop gaan ze dan ook hun weerstand opzoeken in de JO8 en zullen ze als teamnaam JO8 Groen de competitie ingaan. Ze hebben het ook nog op een leuke wijze gevierd; frietjes en een snack in het cluhbuis! Wat een feest!

En ook voor de MO13-1 was het feest! Ook zij zijn kampioen geworden. JE kunt wel spreken over een echte kampioenswedstrijd waar alles op en aan zat. En dan ook nog tegen de directe concurrent, Corn Boys MO13-1. Na een achtersstand van 6-4 draaiden ze het nog volledig om en konden in de laatste minuut de winnende tegen de netten knallen! 6-7 winnen in een uitwedstrijd! Terug op de club werd er uiteraard ook nog even een bescheiden feestje op de parkeerplaats gevierd! 

Allemaal, van harte gefeliciteerd namens de TC!

Er zijn ook nog teams bij die er tegenaan zitten of er nog steeds zicht op hebben, maar omdat de competitie afgebroken is, kunnen we dat helaas niet vieren. We willen desalniettemin de JO16-2, JO14-3, JO13-3 en de JO12-2 vernoemen, want óf zij staan boven aan, of ze staan met minder verliespunten, maar ook minder wedstrijden, nog op een kanshebbende positie! 

Complimenten!! Veel plezier in de nieuwe competities na de winterstop! 


IMG_4857.jpgJO7_kampioen_2.jpegJO7_kampioen_1.jpeg
Delen

Lees meer over:
Kampioen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!