Oliebollentoernooi groot succes

Oliebollentoernooi groot succes

13 januari 2022 16:45


Ons traditionele jaarlijkse oliebollentoerooi in de kerstvakantie was weer een doorslaand succes. Met onderlinge wedstrijdjes in de JO6 t/m de O18 werd 2022 sportief begonnen. Dankzij de organisatie van de TC, de levering van oliebollen door bakker Bliek, het enthousiasme van spelers/speelsters en het kader konden we twee dagen lang genieten op de Veerse Poort.

Op donderdag 6 en vrijdag 7 januari 2022 werd er weer flink gevoetbald. De TC had het oliebollentoernooi weer georganiseerd waarbij onderlinge mitxtoernooitjes per leeftijdscategorie gespeeld werden. Dankzij een toernooi-app rolden er mooie schema's uit de telefoon waardoor de spelers en speelsters ingedeeld werden bij gerenomeerde teams zoals Liverpool, Real Madrid, Juventus, maar bijvoorbeeld ook Malmö en RB Leipzig.
Dit jaar speelden we net zoals vorig jaar op de eigen accommodatie ipv in de Sprong door de corona-maatregelen, maar eigenlijk was dit juist erg positief. De jeugd kwam in grote getalen en dat had maar moeilijk in de zaal gepast. Wellicht dat het oliebollentoernooi in de buitenlucht een blijvertje is.
Voor het eerst werd er een apart meisjesoliebollentoernooi opgetuigd en mixten we de MO10-11 en MO13 door elkaar. Dit leverden ontzettend veel deelneemsters op, maar ook met deelneemsters vanuit de MO15 en MO17 hadden we tussen de jongens leuke, gezellige meidenteams die "hun mannetje" stonden. 

Helaas mochten we door de welbekende regels het oliebollentoernooi voor de O19 en de senioren (m/v) niet organiseren maar we hebben de hoop dat we dat volgend jaar wel weer kunnen doen. En dan hebben we geleerd van de voorgaande edites zodat ook daar het voetbalfeest een mooie sprotieve jaaropening kan zijn met veel plezier en verbondenheid onderling.

Met gepaste muziek en heerlijk weer zijn vele wedstrijdjes gespeeld en was er na afloop een heerlijke oliebol die door bakker Bliek aangeleverd werden. Hartelijk dank voor de organisatie, de levering van oliebollen, alle kaderleden die een "club" hadden begeleid en natuurlijk de deelnemers en deelneemster. We hebben met elkaar genietend het nieuwe jaar afgetrapt!

Klik op de link hieronder voor het fotoverslag: 
Oliebollentoernooi (6-7 jan. '22)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!