Clubnieuws

25 mei: Feyenoord - AS Roma op groot scherm (geef je op)

12 mei 21:15  Kom Feyenoord aanmoedigen en kijk gezellig met z'n allen op het grote scherm. meer »

Nieuwe rubriek: In het zonnetje…..

8 mei 20:30  Vanaf heden starten wij met een nieuwe rubriek op de website. Iedere maand zetten wij een commissie/werkgroep in het zonnetje. We trappen vandaag af met de materiaalcommissie. meer »

Word jij de nieuwe toptrainer van het G-team?

2 mei 20:30  Zie jij het zitten om samen met Sander Ouwerkerk, Melissa van Belzen en Ab Postma het leukste team van Zeelandia Middelburg te trainen en te begeleiden? In augustus gaat trainer Niels Luteijn op wereldreis, dus we kunnen je hulp op de vrijdagmiddag goed gebruiken!meer »

Mike van Schaardenburg komend seizoen naar Zeelandia Middelburg

2 mei 20:15  De eerste selectie van Zeelandia Middelburg wordt komend seizoen versterkt met Mike van Schaardenburg. De 24-jarige speler van De Meeuwen gaat zich in Middelburg richten op de positie van centrale verdediger. meer »

GEVONDEN: Portemonnee (Schoolvloetbal)

15 april 15:45  Er is een portemonnee is gevonden bij het schoolvoetbal afgelopen woensdag 13 april!!meer »

Juniorentrainers ontvangen hun KNVB diploma!

1 april 13:45  Aan het begin van dit seizoen hebben we de KNVB uitgenodigd om vanaf september te starten met de juniorencursus. Door de coronapandemie heeft hij even stilgelegen, maar uiteindelijk mochten de twaalf trainers na de acht cursusmomenten en hun zelfstudieopdrachten afgelopen dinsdag hun diploma in ontvangst nemen!meer »

Oog voor de Sponsor: Rijbewijsteam

25 maart 15:15  Deze maand reden wij naar onze sponsor Rijbewijsteam en spraken wij daar met mede-eigenaar Paul Wielemaker. Rijbewijsteam is al ruim acht jaar sponsor van Zeelandia Middelburg middels een reclamebord en sinds kort ook als shirtsponsor van het jeugdteam van zijn zoon. meer »

Samen hebben we ruim €1.000 gescoord voor Oekraïne

19 maart 9:30  Afgelopen weekend scoorden wij met z'n allen voor Oekraïne. Voor ieder doelpunt van een Zeelandia Middelburg-team op de Veerse Poort werd €10,- gedoneerd aan Giro 555. Aan het eind van het voetbalweekend leverde dat ruim €1.000 euro op!meer »

Techniektraining voorjaarsreeks start vanavond vrijdag 11 maart!

11 maart 13:15  Vanavond, vrijdag 11 maart 2022, mogen we weer! Na in december de laatste training van blok 1 te hebben afgerond, gaan we vandaag gelukkig weer van start met het 2e blok. De trainingstijden zijn 17:00-18:00 & 18:00-19:00 uur. meer »

NAC Breda komt naar Zeelandia Middelburg

10 maart 11:45  In de laatste week van de zomervakantie wordt er door NAC Breda een 2-daags NAC Breda Soccer Camp georganiseerd, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Jeugdleden van Zeelandia Middelburg, vriendjes en vriendinnetjes, kinderen die bij andere clubs zitten of kinderen die nog niet op voetbal zitten, iedereen mag zich aanmelden via www.nac.nl/soccercampsmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!