Clubnieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Clubnieuws

KNVB cursus verenigingsscheidsrechter wordt gehouden bij Zeelandia Middelburg

1 februari 10:45  Graag nodigen wij je uit voor de cursus verenigingsscheidsrechter vanuit de KNVB. De opleiding start op 14 februari a.s. bij ons op de club en is voor iedereen - ook van andere verenigingen- toegankelijk.meer »

Groen gras op de Veerse Poort met behulp van een drietrapsraket

LET OP: Nieuwe verenigingstaken opengesteld

9 januari 20:45  Goede voornemens? Kom van die bank af! Ontmoet leuke mensen en ontwikkel je skills. meer »

Een potje voetbal, een nieuwjaarsborrel en 3 jubilarissen!

7 januari 23:30  Op 7 januari wensten we elkaar een gelukkig Nieuwjaar tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis. Maar niet voordat ruim 60 voetballers meededen aan het oliebollentoernooi. In de kantine werden ook nog eens 3 jubilarissen in het zonnetje gezet. meer »

28 januari: feestmiddag- en avond in het clubhuis

3 januari 11:30  Op zaterdag 28 januari organiseren de spelers van Zondag 3 het Groene Goud Feest in ons clubhuis. Tussen 15.00 en 23.00 uur, met DJ, muziek van Team Peach, Foodtruck en gezelligheid!meer »

In memoriam: Gré Versluijs-Kole

3 januari 11:15  Op 21 december is Margaretha Versluijs-Kole op 95-jarige leeftijd overleden. Gré Versluijs was de eerste vrouwelijke jeugdtrainer van MV & AV Middelburg en is altijd een zeer betrokken geweest als vrijwilliger. Ook door samen met haar man Henk de pupillencompetitie op te zetten.meer »

In memoriam: Wim de Kok

3 januari 11:00  Bedroefd hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Wim de Kok, op 81-jarige leeftijd. Tussen eind jaren 60 en begin jaren 90 was Wim jeugd- en keeperstrainer van de vereniging MV & AV Middelburg. Hij overleed op 25 december 2022.meer »

Daan Eikenhout volgt Nick Corré na dit seizoen op

21 december 21:30  Daan Eikenhout volgt na dit seizoen Nick Corré op als hoofdtrainer van Zeelandia Middelburg. Daan is een kind van de club, met een mooie historie als speler, jeugdtrainer en als hoofdtrainer van het 1e elftal. Hij is momenteel trainer van competitiegenoot Patrijzen. meer »

Albert Heijn Veersche Poort schenkt Oranje-ballen aan de club

21 december 11:15  De afgelopen periode was de Albert Heijn natuurlijk wat meer oranje-getint dan normaal in het kader van het WK. In vele winkels hingen mooie Nederland-KNVB ballen. Nu het WK ten einde is, zijn de ballen van de AH Veersche Poort geschonken aan onze vereniging. meer »

Edwin Overbeeke stopt bij Zeelandia Middelburg

19 december 20:30  Edwin schreef ons: In de seizoenen 2000-2002 stond ik als keeper onder de lat bij Zeelandia Middelburg 1. Ik vertrok na dat seizoen naar een andere club en na mijn Pabo-studie zijn mijn vrouw Liselotte en ik in 2005 in Middelburg komen wonen. Al snel werd ik weer naar de vereniging getrokken en begon ik in het najaar als keeperstrainer van de pupillen. Nog geen maand later nam ik zitting in de TC als technisch coördinator onderbouw en dat heb ik tot 2008 gedaan. Ik was helaas door blessureleed gestopt als keeper, maar later heb ik met ontzettend veel plezier mijn balletje getrapt in ons 5e elftal. Drie jaar geleden ben ik echt gestopt en sindsdien volg ik onze 35+ (waar ons team nu naar is geëvolueerd) uiteraard nog wel. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!