Clubnieuws

Verenigingsmanager gestopt

8 september 23:15  Beste leden, Afgelopen seizoen heb ik met veel plezier de rol als verenigingsmanager van Zeelandia Middelburg vervult.meer »

Bekerprogramma & oefenwedstrijden 1e selectie

26 augustus 10:30  De 1e selectie start op zaterdag 3 september met het bekervoetbal. Uiteraard in afwachting van de staat van de Zeeuwse velden. Onze selectie is gekoppeld aan Veere, SKNWK en Duiveland. meer »

Natuurgrasvelden eruit tot eind september

24 augustus 11:45  Op 22 augustus kregen wij bericht van de gemeente Middelburg dat de natuurgrasvelden er tot ten minste eind september uit liggen. Een grote domper, midden in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De technische commissie maakt nu overuren om te kunnen garanderen dat iedereen zo veel mogelijk kan voetballen op het kunstgras. Via je leider krijg je de laatste informatie over trainingstijden. meer »

De Technische Commissie gaat trots het nieuwe seizoen in

24 augustus 10:30  De Technische Commissie heeft deze zomer hard gewerkt om alle poppetjes weer op de juiste plek te krijgen. Nieuwe leden, teamindelingen, het zoeken van trainers en begeleiders en het vormgeven van de selectie- en basisteams. In dit artikel kijkt de TC vooruit naar het aankomende seizoen. meer »

Startdag voor de jeugd op zaterdag 3 september

24 augustus 10:30  Op zaterdag 3 september trappen we het seizoen '22-'23 feestelijk af! De startdag staat weer op het programma voor de jeugd van O6 t/m O12. Onder leiding van Heren 1 en Vrouwen 1 wordt er een sportieve ochtend georganiseerd! meer »

Vrijwilligerswerk of verenigingstaak?

24 augustus 10:00  In september behandelt het bestuur de nota Vrijwilligerswerk. Want, hier schort het nogal eens aan. Het is niet altijd duidelijk dat Zeelandia Middelburg, net als alle andere sportclubs niet zonder vrijwilligers kan draaien. Het is ook niet altijd duidelijk wat we van onze vrijwilligers verwachten. En dat iedereen mee moet doen!meer »

NOS Jeugdjournaal maakt opnamen bij Zeelandia Middelburg

15 augustus 10:15  Op vrijdag 12 augustus zijn er opnamen gemaakt bij onze club over de droogte van de velden. Onze velden kunnen nog niet gebruikt worden. Welke zijn de gevolgen voor onze leden?meer »

JOHN GRAHAM RUSSELL OVERLEDEN

15 augustus 10:00  “CURLY” Op vrijdag 10 juni 2022 is op 81-jarige leeftijd John Graham Russell overleden. Voor velen beter bekend onder zijn naam CURLY. Hij was de grote organisator van de sportuitwisselingen tussen “THE INFANTRY JUNIOR LEADERS BATTALION” uit FOLKESTONE (een militair opleidingskamp voor jonge rekruten) en M.V. & A.V. “MIDDELBURG, de voorloper van Zeelandia Middelburg. meer »

Word jij de nieuwe verenigingscoördinator ??

8 augustus 21:15  Het bestuur van vv Zeelandia Middelburg is op zoek naar een Verenigingscoördinator (VC). Hij/zij is het eerste aanspreekpunt binnen onze mooie club en beschikt derhalve over de juiste sociale en communicatieve vaardigheden.meer »

Trainingsschema '22/'23 is een grote puzzel

15 juli 11:00  Ieder jaar proberen we een ideale puzzel te leggen voor de training- én ook wedstrijdtijden. Zoals iedereen gemerkt zou kunnen hebben is onze vereniging enorm in trek bij spelers en speelsters. Super leuk én ook vooral hartstikke geweldig waar we enorm trots op zijn! Dit komt natuurlijk door al onze enthousiaste inzet als trainers, leiders, vrijwilligers, bestuursleden, commissieleden, supporters, volgers en iedereen de die vereniging een warm hart toedraagt!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!