Clubnieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Clubnieuws

Clubnieuws

Eendjesrace! Haal geld op voor het goede doel én de vereniging!

Gisteren, 2 juni 16:45  Onze club doet dit jaar mee met de Eendjesrace Walcheren die door de Lions Vlissingen & JCI Walcheren wordt georganiseerd. 100% van de opbrengsten gaat naar een goed doel. 50% ervan gaat naar het Jeugd Educatiefonds dat helpt de ontwikkelingskansen te vergroten van Zeeuwse kinderen die in armoede opgroeien en de andere 50% gaat naar Zeelandia Middelburg. meer »

19x gelezen

3 juni: Qui-Vive Spektakeldag & Jeugdtoernooi

1 juni 19:15  Op zaterdag 3 juni is het weer tijd voor onze jaarlijkse Qui-Vive Spektakeldag en het Jeugdtoernooi! Alle broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn weer welkom. Op veld 2 (aan het terras) staat namelijk weer een prachtige verzameling aan springkussens, opblaasbare klimtorens en stormbanen.meer »

245x gelezen

1e elftal reist voor nacompetitie af naar De Jonge Spartaan

1 juni 18:15  De wedstrijd tussen de Jonge Spartaan en Zeelandia Middelburg wordt komende zaterdag gespeeld. Het gaat om een duel uit de eerste ronde van de nacompetitie tweede en derde klasse. De ontmoeting in Middelharnis begint om 16.00 uur.meer »

105x gelezen

Shirtjesvrijdag op 9 juni: Trek ook je shirt van Zeelandia Middelburg aan!

1 juni 18:00  Op de eerste dag van Het Nationale Voetbalweekend roepen we alle voetballers van Nederland op om zijn of haar voetbalshirt aan te trekken. Met #vierhetshirt dragen we uit wat voetbal voor ons en Nederland betekent.meer »

47x gelezen

YouChoose: tegel vraagt aandacht voor (steek)wapenbezit onder jongeren

1 juni 17:45  Voor de ingang van het clubhuis ligt sinds kort een tegel met QR code van de jongerencampagne YouChoose. Gemeente Middelburg is deze campagne samen met Welzijn Middelburg gestart om aandacht te vragen voor het toenemende bezit en gebruik van (steek)wapens door jongeren in Middelburg. meer »

46x gelezen

MO11-1 hofleverancier KNVB

22 mei 12:45  Chloey Bos, Jane Brunner, Rosalie Latuheru, Quinty van Loo én Evelien Orton uit onze MO11-1 zijn uitgenodigd door de KNVB om aan 3 activiteiten deel te nemen voor meiden onder 11 jaar in Zeeland-West Brabant in het kader van JPN (Jeugd Plan Nederland).meer »

140x gelezen

Word jij de nieuwe ‘Daphne van Domselaar’ van ons VR1 team?

12 mei 21:45  Vanaf komend seizoen gaat Zeelandia Middelburg (‘ZM’) weer een eigen VR team opstarten, dat wordt samengesteld uit huidige spelers van WVV VR1 en VR2. _WVV was een samenwerking tussen Dauwendaele en ZM die dit seizoen is beëindigd._ De spelers staan te trappelen en het enige wat nog ontbreekt is een keeper!meer »

405x gelezen

Schoolvoetbal 2023

1 mei 22:00  In de afgelopen maand werden onze velden op drie achtereenvolgende woensdagen bevolkt door basisscholieren in het kader van het schoolvoetbal. Sinds enkele jaren gaat het hierbij om heuse toernooien voor de hele gemeente Middelburg. Dat wil zeggen, inclusief de scholen van Sint Laurens, Arnemuiden en Nieuw- en Sint Joosland. In totaal werd er door 1100 meisjes en jongens meegedaan..meer »

353x gelezen

Jeugdfonds Sport en Cultuur - regel uw aanvraag!

1 mei 18:30  Het schooljaar loopt langzaam ten einde. Daarmee is ook in veel gevallen het einde van het sportjaar in zicht. Voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zeeland betekent dat, dat alle lopende aanvragen automatische beëindigd worden. Zoals jullie weten is dat het geval op 30 juni. Alle goedkeuringen vervallen zoals ieder jaar op die datum en ouders moeten een nieuwe aanvraag doen. Alleen als er een nieuwe aanvraag wordt gedaan kan het Jeugdfonds ook het komende schooljaar de kosten betalen. U krijgt hiervoor een nieuwe toekenning op de gebruikelijke weg, via de email. meer »

81x gelezen

Workshop Voetbalfotografie

26 april 19:45  Hoe maak je goeie voetbalfoto's? Tijdens een wedstrijd van of bij Zeelandia Middelburg? John Bish geeft graag een Workshop Voetbalfotografie! meer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!