Clubnieuws

Jubilarissen Oktober 2021

23 oktober 11:00  Ook in oktober 2021 begroet VV Zeelandia Middelburg weer enkele jubilarissen!meer »

Update Grote clubactie periode 1

18 oktober 21:00  De eerste periode van de Grote Clubactie is voorbij.meer »

STOPtober, doe jij ook mee ?

14 oktober 18:45  Roken en sporten passen niet bij elkaar. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor je gezondheid. Vaak wordt er buiten nog gerookt bij onze vereniging. Terwijl kinderen een groot deel van de tijd daar doorbrengen.meer »

Coming Out Day / All Togther Challenge

14 oktober 18:45  11 Oktober jl. was het Coming Out Day. Op de Nederlandse voetbalvelden wordt dan de boodschap uitgedragen dat iedereen welkom is. De KNVB riep alle clubs op mee te doen aan de All Together Challenge.meer »

Zo doe je mee aan de Grote ClubActie bij Zeelandia Middelburg

26 september 12:00  Beste leden, jeugdleden en ouders, Vanaf 18 september is de Grote Club Actie landelijk van start gegaan. Niet alleen een manier om mooie prijzen te winnen, maar ook een manier om de club financieel nog sterker te maken. meer »

MO15-1 en JO12-1 bedanken de scheidsrechter

26 september 10:45  Tijdens de Week van de Scheidsrechter worden onze scheidsrechters extra bedankt. MO15-1 en JO12-1 zorgden bijvoorbeeld voor een heerlijk presentje. Goed bezig! Heb jij ook een mooie foto van je bedankje? Mail het ons!meer »

Mét en zonder QR-code: zo werkt het in onze kantine

24 september 19:45  Vanaf zaterdag 25 september gelden er nieuwe regels voor toegang in sportkantines. Je leest in dit artikel wat de regels zijn voor bezoekers mét en zonder QR-code. meer »

Bekersucces voor vv Zeelandia Middelburg

24 september 18:45  De eerste ronde van de KNVB beker is gespeeld. De junioren en senioren mochten hun kunsten laten zien en we zijn als vereniging goed de startblokken uitgeschoten. meer »

Week van de Scheidsrechter - 25 september t/m 3 oktober

22 september 12:30  Op zaterdag 25 september en 2 oktober trakteren wij alle scheidsrechters op ons sportpark op een heerlijk stuk appeltaart. Want vanaf zaterdag start de Week van de Scheidsrechter. Een week waarin alle sporters in het land hun dank uitspreken aan de scheidsrechter. Ook jij kan iets leuks doen met je team om je scheidsrechter te bedanken. Doe je mee? Deel je initiatief dan met ons! meer »

Lisane Lockefeer: 'Voetbalmeiden verdienen meer aandacht’

22 september 9:45  Lisane Lockefeer speelde vele jaren op de velden van Zeelandia Middelburg en komt tegenwoordig uit voor het damesteam van Sparta Rotterdam. Met clinics van Skills & Control leert ze jonge meiden om nóg beter te worden. Afgelopen zondag gaf ze een clinic in Oost-Souburg, waar veel meiden van Zeelandia Middelburg aan deelnamen. Maurits Sep van de PZC schreef er een artikel over.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!