Clubnieuws

Zaterdag 2 juli: Gevonden voorwerpen ophalen

21 juni 20:45  Tijd: 09.00u - 13.00u Waar: "de Pleun" meer »

In het zonnetje: De toernooicommissie

20 juni 13:45  Met vandaag de toernooicommissie aan de beurt. Zij vertellen graag aan jullie wat zij allemaal doen voor de club. meer »

Teamindelingen 2022 - 2023

17 juni 11:30  De Technische Commissie is de afgelopen weken, maar eigenlijk al maanden, druk bezig geweest met het voorbereiden van het komende seizoen. Er zijn vele gesprekken met trainers, leiders, spelers en speelsters gevoerd om zo tot een zo goed als mogelijke indeling van teams te komen. En daarnaast hebben we natuurlijk ook onze eigen bevindingen van de TC leden of de scouts gebruikt.meer »

Zeelandia Middelburg 11 gecertificeerde pupillentrainers rijker!

1 juni 15:15  De KNVB was uitgenodigd om bij ons op de vereniging de pupillentrainerscursus te geven. Vanuit onze vereniging hebben er 11 trainers deze cursus gevolgd en deze werd aangevuld met een trainer van FC Dauwendaele. We zijn er trots op dat we al deze trainers afgelopen maandag mochten feliciteren met het behalen van hun officiële certificaat! meer »

Juniorencompetities seizoen 22-23 worden ingedeeld in 3 fasen

1 juni 14:15  Om het spelplezier te vergroten en de ontwikkeling van (jonge) voetballers te bevorderen introduceert de KNVB vanaf het seizoen 2022/’23 het fasenvoetbal bij een groot deel van de juniorencompetities. In de JO13 t/m JO19 wordt er komend seizoen vanaf de hoofdklasse en lager in drie fases gespeeld. Dit is onder meer het resultaat van een succesvolle pilot bij de junioren, om meer gelijkwaardige competities te organiseren.meer »

Junioren weer geslaagd als ZM-pupillenscheidsrechters

1 juni 14:15  Ieder jaar worden de O14 junioren (j&m) door onze scheidsrechterscommissie i.s.m. de TC intern geschoold als pupillenscheidsrechters. Reden, iedereen draagt zijn steentje bij aan de vereniging en de junioren doen dit als jeugdscheidsrechters waardoor er steeds meer wedstrijden voorzien kunnen worden van geschoolde scheidrechters. De jongens en meiden worden zowel theoretisch als ook in de praktijk de eerste kneepjes van het scheidsrechtersvak meegegeven. meer »

NAC Breda komt naar Zeelandia Middelburg

29 mei 13:15  In de laatste week van de zomervakantie wordt er bij v.v. Zeelandia Middelburg een 2-daags NAC Breda Soccer Camp georganiseerd, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar.meer »

In het zonnetje: De materiaalcommissie

8 mei 20:30  Vanaf heden starten wij met een nieuwe rubriek op de website. Iedere maand zetten wij een commissie/werkgroep in het zonnetje. We trappen vandaag af met de materiaalcommissie. meer »

Word jij de nieuwe toptrainer van het G-team?

2 mei 20:30  Zie jij het zitten om samen met Sander Ouwerkerk, Melissa van Belzen en Ab Postma het leukste team van Zeelandia Middelburg te trainen en te begeleiden? In augustus gaat trainer Niels Luteijn op wereldreis, dus we kunnen je hulp op de vrijdagmiddag goed gebruiken!meer »

Mike van Schaardenburg komend seizoen naar Zeelandia Middelburg

2 mei 20:15  De eerste selectie van Zeelandia Middelburg wordt komend seizoen versterkt met Mike van Schaardenburg. De 24-jarige speler van De Meeuwen gaat zich in Middelburg richten op de positie van centrale verdediger. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!