as Woensdag KLOK'UUS Schoolvoetbal groepen 5+6 jongens en meiden

as Woensdag KLOK'UUS Schoolvoetbal groepen 5+6 jongens en meiden


Al 33 jaar organiseren we als vereniging het schoolvoetbal Middelburg. De schoolvoetbalcommissie heeft er vanuit de toernooicommissie weer een prachtig programma van gemaakt!

Woensdag 30 juni is het de beurt aan de KLOK'UUS Schoolvoetbalkampioenschappen groepen 5+6. De middag zal gespeeld worden op veld 1 (de meiden) en op veld 2 (de jongens). We hebben weer dik 30 teams die deelnemen van verschillende scholen uit Middelburg. We spelen 6x6 volgens de KNVB regels en dat zorgt ervoor dat iedereen lekker kan voetballen en hopelijk veel kan scoren.

De wedstrijden starten om 13.00u en de kampioen zal rond 16.30u / 17u bekend zijn. We zijn erg blij dat zowel het clubhuis als ook de gehele accommodatie geopend mag worden, waardoor we iedereen goed kunnen en mogen ontvangen. Dus iets lekkers drinken op het terras of een ijsje eten bij het supporteren, het mag weer!

Een groot compliment voor de vele vrijwilligers die hier weer een hele dag of zelfs al weken mee bezig zijn en uiteraard dank je wel aan 't Klok 'uus uit 's Heer Arendskerke die dit mede mogelijk maakt. Wilt u tijdens de vakantie gezellig met de kinderen erop uit , zoekt u nog een locatie voor een bruiloft of een meeting met uw zakelijke contacten? Bekijk dan de mogelijkheden via  www.klokuus.com 

Wilt u meer informatie over het schoolvoetbal van as woensdag? Dan kunt u contact opnemen via Schoolvoetbal@zeelandiamiddelburg.nl en op de dagen zelf va 12.00u via de telefoon: 0118 628774

Graag tot ziens en heel veel plezier!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!