Sponsorloop 2021 bij ZM, daar wil je bij zijn!!!

Sponsorloop 2021 bij ZM, daar wil je bij zijn!!!


Zaterdag 3 juli aanstaande gaat het dan eindelijk gebeuren: De sponsorloop en de strijd om de felbegeerde penaltybokaal (EK bal).

En daar wil je graag bij zijn!

De bedoeling is dat je vooraf zoveel mogelijk sponsoren (papa, mama, opa, oma, buren etc) gaat zoeken die jou ondersteunen bij het lopen van de rondjes. Hoe meer rondjes je loopt hoe meer geld jij kan ophalen! Maar waar gaat dat geld dan naar toe??

Het doel van de sponsorloop is het realiseren van de ZM voetbalkooi!! Deze voetbalkooi moet meer worden dan een pannakooi. Bij de ZM voetbalkooi kan je na je wedstrijd lekker voetballen met je team, maar ook kan de voetbalkooi gebruikt worden bij de jeugdtrainingen en kunnen we allerlei leuke activiteiten doen zoals toernooitjes en beachvoetbal.

Maar wat gebeurt er bij de sponsorloop op 3 juli?

Allereerst ga je met je team in 25 minuten zo veel mogelijk rondjes lopen onder aanmoediging van de trainers en de leiders. Als dat klaar is en je een lekker ijsje hebt gegeten ga je met je team in het midden van het veld penalty’s nemen. Diegene uit jouw team die de meeste penalty’s scoort mag naar de finale. En de winnaar van de finale wint een mooie EK bal!! Voor iedere leeftijdscategorie is er zo’n stoere EK bal te winnen. Zorg dus dat je er bij bent!!

EN weet je wat nu zo leuk is: Als je sponsoren (ouders, buren etc.) mogen er bij zijn. Het clubhuis is ook open. 

Samen maken we er een superleuke seizoensafsluiting van!

Tot zaterdag,

De sponsorloopwerkgroep

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!