Zo doe je mee aan de Grote ClubActie bij Zeelandia Middelburg

Zo doe je mee aan de Grote ClubActie bij Zeelandia Middelburg

26 september 2021 12:00


Beste leden, jeugdleden en ouders,

Vanaf 18 september is de Grote Club Actie landelijk van start gegaan. Niet alleen een manier om mooie prijzen te winnen, maar ook een manier om de club financieel nog sterker te maken.

Een lot kost 3 euro en van de opbrengst gaat maar liefst 80% (oftewel 2,40 per lot) naar de clubkas! Wij willen met de extra inkomsten een voetbalkooi realiseren bij Zeelandia Middelburg.

  • In de week van 18 t/m 25 september worden de loten boekjes voor de jeugd t/m de O13 uitgedeeld tijdens de trainingen. Iedere pupil krijgt een boekje.
  • De O14 t/m O19 teams krijgen per team een lotenboekje om te verkopen. Het boekje bestaande uit 20 loten kan bijvoorbeeld voor, tijdens of na een wedstrijd langs de supporters, ouders, verzorgers gaan om een lot af te nemen. De boekjes liggen vanaf donderdag 23 september in de postvakjes boven in het clubhuis.
  • Ieder senioren team krijgt een lotenboekje bestaande uit 20 loten en we hopen natuurlijk dat ieder teamlid minimaal een lot, meer mag altijd, afneemt.


Val je buiten deze categorie maar wil je toch graag een lotenboekje of is je boekje vol, dan zijn er boekjes verkrijgbaar in de kantine achter de bar of kunnen deze aangevraagd worden door een mail te sturen naar vm@zeelandiamiddelburg.nl.

Hou de website goed in de gaten, want verdere informatie over de te verdienen (week) prijzen volgt binnenkort op de website.

Doe mee! We kunnen jullie inzet heel goed gebruiken. Met jullie medewerking wordt de Grote Clubactie een groot succes!

Veel verkoopplezier en succes!

Werkgroep Grote Clubactie Zeelandia Middelburg

 

* Wij maken dit jaar geen gebruik van de persoonlijke QR-codes. De loten kunnen in de kantine gewoon ingeleverd worden in de doos bij de bar. Alleen de papieren ingeleverde loten tellen mee voor de (week) prijzen. De online verkoop is niet persoonlijke gekoppeld aan onze leden.

Delen

Lees meer over:
Grote ClubActie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!