Resultaat sponsorloop 3 juli 2021

Resultaat sponsorloop 3 juli 2021

3 oktober 2021 23:00

Rene Maljaars

Op 3 juli j.l hebben de jeugdleden van ZM O6 t/m O12 de ZM sponsorloop gelopen. Dit waren rondjes rond het veld (net als vroeger😊), met als afsluiting de penaltybokaal, verdeeld over de leeftijden.

joas.png

Alle energie die nog aanwezig was werd er in gestopt, want daarna was het zomervakantie. Ook kwam daarbij dat we een aanspreekbaar doel hadden: Sparen voor de ZM voetbalkooi!!

Mooi (en nieuw voor ZM) was ook dat de sponsoren zich met een tikkie konden sponsoren. Dit tikkie werd dan achteraf verstuurd en kon op deze wijze  betaald worden. Nu blijkt dat dit toch wel iets meer tijd vergt dan gepland en de penningmeester nog steeds bezig is om de tikkies binnen te krijgen. Dat betekent ook dat we nog niet concreet het eindbedrag kunnen aangeven, maar wel dat we momenteel op een bedrag van rond de € 5000,00 staan en we hier superblij mee zijn!!

We willen alle jeugdleden, trainers, leiders en natuurlijk publiek (mocht weer voor het eerst!!) hartelijk danken voor deze geweldige ochtend.

Het totale eindbedrag laten we zsm weten, maar eerst willen we nog even aandacht voor onze sponsorheld Joas Kuyper. Deze speler van JO11-1 (nu JO12-1) heeft 50 sponsoren gevonden en meer dan € 200,00 opgehaald voor de voetbalkooi. Dan mag je wel even in het zonnetje worden gezet….

Bij deze, klasse Joas en gefeliciteerd, voor jou een mooie champions league voetbal!!

Delen

Lees meer over:
Sponsorloop

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!