VRIJWILLIGERS GEVRAAGD VOOR DE TOERNOOICOMMISSIE.

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD VOOR DE TOERNOOICOMMISSIE.

18 oktober 2021 21:15

Thijs Terlouw

Ieder jaar organiseert Zeelandia Middelburg begin juni een groot voetbaltoernooi voor de jeugd. Het Qui Vive voetbaltoernooi en spektakeldag. Die dag doen er zo’n 800 kinderen mee aan dit voetbalfestijn. Er komen ook veel supporters mee. Naast het voetbal pakt Qui Vive ieder jaar uit met een heuse kermis aan (opblaas) activiteiten en andere spellen. Een groot terras met eettentjes maakt het feest compleet.

Om dit in goede banen te leiden heeft Zeelandia Middelburg een toernooicommissie. Deze commissie zorgt ervoor dat het toernooi tot in de puntjes verzorgd en voorbereid is. We regelen de uitnodigingen, deelnemende teams, de indeling, een programmaboekje, sponsoren, parkeren, de (afspraken met) de horeca, de prijzen, de scheidsrechters, en nog veel meer.

Daarnaast is de toernooicommissie ook betrokken bij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi en begeleiden zij de inschrijving van Zeelandia Middelburg teams bij toernooien van andere verenigingen.

De toernooicommissie is op zoek naar versterking. We zoeken ouders/familie van jonge voetballers en voetbalsters die het leuk vinden om een aantal jaar mee te doen met de organisatie van het jeugdtoernooi. We vergaderen een aantal keer per jaar en tijdens het toernooi zelf zijn we druk. Wij bieden een plaats in de gezelligste commissie van Zeelandia Middelburg en een hoop lol. Interesse? Mail naar toernooi@zeelandiamiddelburg.nl of bel met de toernooisecretaris Thijs Terlouw (06) 27 97 89 20.

De toernooicommissie       

 

Delen

Lees meer over:
Toernooi

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!