Activiteitennieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Activiteitennieuws

Activiteitennieuws

Huldiging Kampioenen (07 jan. '23)

7 januari 12:15  Foto's: Jos Clarijsmeer »

416x gelezen

Traditioneel oliebollentoernooi 1e week van 2023

28 december 12:30  Traditiegetrouw organiseren we vanuit de TC het jaarlijkse oliebollentoernooi in de winterstop. Dit jaar is het op donderdag 5 en vrijdag 6 januari voor de jeugd in de Sprong en op zaterdag 7 januari voor de O19 senioren (mannen&vrouwen) op het kunstgrasveld waarbij Arjen hier altijd de initiator van is. Na afloop is er uiteraard een heerlijke oliebol, aangeboden door sponsor De Bakker aan Huis en op zaterdag de Nieuwjaarsreceptie met live muziek van Ruben de Keijzer Music.meer »

186x gelezen

Sinterklaas bij Zeelandia Middelburg - 2022

30 november 20:30  Foto's: Jos Clarijsmeer »

420x gelezen

Cursus vlaggen voor ouders

21 november 9:30  Wist je dat alle teams vanaf O13 en ouder iedere week hulp krijgen van ouders, spelers/speelsters, bekenden etc? En dat we altijd op zoek zijn naar ondersteuning voor de teams én we het graag goed geregeld willen hebben? Daarom organiseert de scheidsrechterscommissie een speciaal momentje met uitleg grensrechter/vlagger/assistent scheidsrechter voor de ouders/verzorgers die graag een steentje willen bijdragen aan het voetbalplezier van hun kind(eren) op wedstrijddagen. Zoals bij iedere vereniging zijn ook wij als Zeelandia Middelburg op zoek naar vrijwilligers om een wedstrijd te kunnen begeleiden. Zonder vrijwilliger is de club nergens. Om te voorkomen dat we wedstrijden moeten afblazen, omdat er geen grensrechter is vanuit de club, organiseren we de cursus grensrechter voor ouders/verzorgers en is Casper Scholten bereid gevonden om dit voor ons te doen. Tijdens dit uurtje nemen we je mee in de basisregels voor de grensrechter zodat iedereen kan helpen. meer »

252x gelezen

Je kunt weer schaatsen met je team!

16 november 21:15  Onze teams van O10 t/m O17 kunnen ook deze winter weer een avond schaatsen op de ijsbaan op de Markt. Lees snel wanneer jouw team aan de beurt is. meer »


Sinterklaas komt langs bij..........

14 november 21:45  Zeelandia Middelburg !!!!!! Kom jij ook ??meer »

225x gelezen

Actie september: voetbalschoenen en -ballen for Gambia!

8 augustus 22:30  Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Wil je van je oude, maar nog goede voetbalschoenen af? Dat kan! Of heb je een voetbal over? Ook die zijn welkom. meer »

526x gelezen

JVOZ Voetbalschool start komend seizoen bij Zeelandia Middelburg

1 juli 11:15  De JVOZ voetbalschool, gelieerd aan de regionale jeugdvoetbalopleiding Zeeland, start vanaf dit najaar met trainingen op vrijdagavond, geschikt voor jongens en meisjes uit de teams O8 t/m O14 (op aanmelding). meer »


Kampioensfoto Seizoen '21/'22

5 juni 16:45  Foto's: Jos Clarijsmeer »

643x gelezen

NAC Breda komt naar Zeelandia Middelburg

29 mei 13:15  In de laatste week van de zomervakantie wordt er bij v.v. Zeelandia Middelburg een 2-daags NAC Breda Soccer Camp georganiseerd, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar.meer »

820x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!