Activiteitennieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Activiteitennieuws

Activiteitennieuws

Workshop Voetbalfotografie

26 april 19:45  Hoe maak je goeie voetbalfoto's? Tijdens een wedstrijd van of bij Zeelandia Middelburg? John Bish geeft graag een Workshop Voetbalfotografie! meer »

180x gelezen

Gezocht: FIFA helden voor nationale finale in Zeist

18 april 10:45  Zeelandia Middelburg organiseert een toernooi waarbij de twee beste spelers tijdens een finale toernooi in Zeist kans maken om landelijk kampioen eSports te worden!meer »

417x gelezen

Totale opbrengst actiedag 1 april jl.

5 april 19:45  Afgelopen zaterdag, 1 april was de actiedag voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. Ondanks de afgelastingen zijn er gelukkig nog de nodige wedstrijden door gegaan met als resultaat dat we 41 doelpunten hebben gescoord. meer »

338x gelezen

KNVB cursus verenigingsscheidsrechter wordt gehouden bij Zeelandia Middelburg

1 februari 10:45  Graag nodigen wij je uit voor de cursus verenigingsscheidsrechter vanuit de KNVB. De opleiding start op 14 februari a.s. bij ons op de club en is voor iedereen - ook van andere verenigingen- toegankelijk.meer »

454x gelezen

Huldiging Kampioenen (07 jan. '23)

7 januari 12:15  Foto's: Jos Clarijsmeer »

559x gelezen

Traditioneel oliebollentoernooi 1e week van 2023

28 december 12:30  Traditiegetrouw organiseren we vanuit de TC het jaarlijkse oliebollentoernooi in de winterstop. Dit jaar is het op donderdag 5 en vrijdag 6 januari voor de jeugd in de Sprong en op zaterdag 7 januari voor de O19 senioren (mannen&vrouwen) op het kunstgrasveld waarbij Arjen hier altijd de initiator van is. Na afloop is er uiteraard een heerlijke oliebol, aangeboden door sponsor De Bakker aan Huis en op zaterdag de Nieuwjaarsreceptie met live muziek van Ruben de Keijzer Music.meer »

233x gelezen

Sinterklaas bij Zeelandia Middelburg - 2022

30 november 20:30  Foto's: Jos Clarijsmeer »

509x gelezen

Cursus vlaggen voor ouders

21 november 9:30  Wist je dat alle teams vanaf O13 en ouder iedere week hulp krijgen van ouders, spelers/speelsters, bekenden etc? En dat we altijd op zoek zijn naar ondersteuning voor de teams én we het graag goed geregeld willen hebben? Daarom organiseert de scheidsrechterscommissie een speciaal momentje met uitleg grensrechter/vlagger/assistent scheidsrechter voor de ouders/verzorgers die graag een steentje willen bijdragen aan het voetbalplezier van hun kind(eren) op wedstrijddagen. Zoals bij iedere vereniging zijn ook wij als Zeelandia Middelburg op zoek naar vrijwilligers om een wedstrijd te kunnen begeleiden. Zonder vrijwilliger is de club nergens. Om te voorkomen dat we wedstrijden moeten afblazen, omdat er geen grensrechter is vanuit de club, organiseren we de cursus grensrechter voor ouders/verzorgers en is Casper Scholten bereid gevonden om dit voor ons te doen. Tijdens dit uurtje nemen we je mee in de basisregels voor de grensrechter zodat iedereen kan helpen. meer »

297x gelezen

Je kunt weer schaatsen met je team!

16 november 21:15  Onze teams van O10 t/m O17 kunnen ook deze winter weer een avond schaatsen op de ijsbaan op de Markt. Lees snel wanneer jouw team aan de beurt is. meer »


Sinterklaas komt langs bij..........

14 november 21:45  Zeelandia Middelburg !!!!!! Kom jij ook ??meer »

250x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!