Activiteitennieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Activiteitennieuws

Activiteitennieuws

Fotoverslag Sinterklaas bij ZM (29 nov. '23)

29 november 21:15  Foto's: Jos Clarijsmeer »

291x gelezen

Voetbalquiz op vrijdag 15 december

9 november 21:15  Denk jij dat je samen met je maatje álles weet van voetbal? Neem het dan op tegen de rest tijdens de Zeelandia Middelburg Voetbalquiz op vrijdag 15 december in het clubhuis van Zeelandia Middelburg. Je kunt je vanaf nu gratis aanmelden als tweetal. meer »

188x gelezen

Fit Terwijl Zij Sporten

7 november 20:45  "Zeelandia Middelburg en ProGainz bundelen hun krachten voor 'Fit Terwijl Zij Sporten,' een bootcamp waar ouders of bekende samenkomen om fit te worden, efficiënt gebruik te maken van je tijd terwijl je kinderen sporten. meer »

170x gelezen

PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij v.v. Zeelandia Middelburg!

7 september 22:30  PANNA! Magazine organiseert het grootste voetbalfeest van Nederland! Te gekke voetbalactiviteiten, voetballen als een ster, een kans op een plek in het PANNA! Sterrenteam en nog veel meer!meer »

466x gelezen

Zeelandia Middelburg initieert Zeeuwse eCup

4 juli 11:45  Een nieuwe subsport binnen onze Zeeuwse amateurverenigingen realiseren, dat is het doel van de nieuwe Zeeuwse eCup. Binnen deze eCup nemen de deelnemende verengingen op het E-Sports toneel het tegen elkaar op om aan het einde van het seizoen met de prestigieuze eCup aan de haal te gaan!meer »

250x gelezen

De JVOZ voetbalschool start weer vanaf september '23

23 juni 11:00  De JVOZ voetbalschool, gelieerd aan de regionale jeugdvoetbalopleiding Zeeland, start vanaf dit najaar met trainingen op vrijdagavond, geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 13 jaar. meer »

741x gelezen

Laatste oproep: Gezocht FIFA helden voor nationale finale in Zeist

9 juni 10:30  De inschrijving voor het FIFA toernooi sluit op zaterdag 17 juni, ben je nog niet ingeschreven en wil je dolgraag meespelen om de leuke prijzen én kans te maken op de landelijke finale bij de KNVB in Zeist? Schrijf je dan snel in!meer »

201x gelezen

Qui-Vive Spektakeldag (03 jun. '23)

5 juni 18:45  Foto's: Jos Clarijsmeer »

597x gelezen

Workshop Voetbalfotografie

26 april 19:45  Hoe maak je goeie voetbalfoto's? Tijdens een wedstrijd van of bij Zeelandia Middelburg? John Bish geeft graag een Workshop Voetbalfotografie! meer »

320x gelezen

Gezocht: FIFA helden voor nationale finale in Zeist

18 april 10:45  Zeelandia Middelburg organiseert een toernooi waarbij de twee beste spelers tijdens een finale toernooi in Zeist kans maken om landelijk kampioen eSports te worden!meer »

549x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!