• 1e training hoofdmacht Zeelandia Middelburg

    Maandag 5 augustus start Salim met zijn 1e training van het nieuwe seizoen. Zoals iedereen zijn de verwachtingen hoog gespannen en zijn we benieuwd hoe het team met veel jeugdspelers en ook de enigszins vernieuwde staf (teammanager, assistent scheidsrechter en fysio) het dit jaar ervan af gaat brengen. Ben je benieuwd en wil je de selectie aan het werk zien? Zie ook de planning van de voorbereiding en wellicht kunnen we weer veel clubleden en volgers na een zomervakantie as maandag om 20u begroeten langs de lijn.

    Voor alle teams geldt; op de Startdag van zaterdag 24 augustus beginnen we met het nieuwe seizoen, maar enkele selectieteams zullen iets eerder starten. Let op, deze week tot zaterdag 10 augustus zijn de kleedkamers niet beschikbaar om te douchen ivm de grote schoonmaak.

    Benieuwd naar Jong Zeelandia Middelburg (ZM2)? Die zullen volgende week maandag voor de eerste keer van het nieuwe seizoen hun kicksen onderbinden! Alles wordt op het kunstgrasveld gedaan ivm de droogte-problematiek. De grasvelden zijn tot nader bericht nog niet voldoende aangesterkt om hierop te gaan voetballen / trainen.