Studentenregeling - v.v. Zeelandia Middelburg

Studentenregeling

Studentenregeling

Leden die per ingang van het nieuwe seizoen op kamers gaan, ingeschreven staan bij een school buiten Zeeland en ingeschreven staan in een gemeente buiten Zeeland krijgen bij het aantonen van deze facetten dmv wettelijke documenten een studentenkorting van 50% op de contributie per de eerst volgende maand tot het eind van het seizoen. Daarna moeten ze wederom deze documenten kunnen overhandigen aan de ledenadministratie voor het nieuwe seizoen. De studentenkorting zal automatisch vervallen per ingang van een nieuw seizoen, mits de studentenkorting dus tijdig aangevraagd wordt.

Een uitzondering zijn de studenten die ingeschreven staan bij de Rooseveld Academy (RA) te Middelburg. Zij moeten kunnen aantonen dat zij onderwijs volgen aan de RA én “op kamers” wonen te Middelburg.

 

Concreet:

Ben jij student en woon jij op kamers buiten de provincie of volg je onderwijs bij de Rooseveld Academy te Middelburg, dan kan je een studentenkorting van 50% op de maandelijkse contributie aanvragen via ledenadministratie@zeelandiamiddelburg.nl , mits je automatisch incasso laat “plegen”.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!