Nieuwe sponsor: croonwolter&dros - v.v. Zeelandia Middelburg

Nieuwe sponsor: croonwolter&dros

Nieuwe sponsor: croonwolter&dros

21 januari 2022 16:30


De sponsorstichting is trots en blij om te kunnen melden dat we met Croonwolter&dros een nieuwe sponsor te mogen ontvangen.

Croonwolter&dros zal voor tenminste de komende drie jaar verbonden zijn aan vv Zeelandia Middelburg. Op deze wijze past Croonwolter&dros met het voorop lopen met nieuwe ontwikkelingen uitstekend bij onze vereniging.

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn zij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. "We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden." aldus Croonwolter&dros

Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatiserings- en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever.

Voor meer informatie, raadpleeg de website
Delen

Lees meer over:
Sponsoring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!