Moore DRV nieuwe hoofdsponsor vv Zeelandia Middelburg - v.v. Zeelandia Middelburg

Moore DRV nieuwe hoofdsponsor vv Zeelandia Middelburg

Moore DRV nieuwe hoofdsponsor vv Zeelandia Middelburg

6 december 2022 15:45


Moore DRV is de nieuwe hoofdsponsor van de trainers en leiders bij vv Zeelandia Middelburg. Sinds de herfstvakantie lopen de kaderleden er schitterend bij in hun goud-omrande outfit. Mede dankzij de sponsoring van Moore DRV hebben we alle trainers en leiders een eigen kledingpakket kunnen aanbieden.

Moore DRV is de nieuwe hoofdsponsor voor trainers en leiders van vv Zeelandia Middelburg. Het bedrijf is in Middelburg gevestigd aan Park Veldzicht 1 heeft met de sponsorstichting van vv Zeelandia Middelburg  overeenstemming bereikt over een sponsorcontract voor vier jaar met de optie op meerdere jaren. 

Moore DRV helpt  de ondernemer prestaties te verbeteren met financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Maar...ze staan u niet alleen zakelijk, maar ook privé bij. "Wij ondersteunen talloze ondernemingen – van eenmanszaken tot omvangrijke familiebedrijven – bij het regelen van hun administraties en belastingzaken. Wij doen dat al meer dan 100 jaar. Onze bediening is vaak maatwerk. Zo kunnen we alles geheel voor u verzorgen en geregeld met u sparren. Maar kunt u ook (een deel van) uw administratie in eigen hand houden. En kunnen we koppelen met al uw systemen (van voorraad- en kassasystemen tot uw salarisadministratie), of maakt u gebruik van onze standaard administratie oplossing. U kiest welk bedieningsconcept nu bij uw bedrijf past!".

Moore DRV, vertegenwoordigd door Rick Wiegmans en Kristan Aarnoutse,  hopen met het sponsorschap onder andere de naamsbekendheid te vergroten, zowel lokaal als in de regio. De keuze voor Zeelandia Middelburg is niet helemaal toevallig. Naast het feit dat het kantoor aan Park Veldzicht in Middelburg is gevestigd, dragen beide heren sport een warm hart toe. Kristan zijn neefje schiet zijn doelpunten voor onze club binnen en Rick is oudspeler én voetbalvader bij de vereniging. 

Voorzitter van de sponsorstichting Marc Zaaijer: "We wisten al een tijdje dat Moore DRV ons als grootste sportvereniging een warm hart toedraagt door hun jarenlange sponsoring, maar nu we als vereniging een erg mooie groei doormaken én we meer investeren in ons (jeugd)kader wil Moore DRV ons hierin graag bijstaan als nieuwe hoofdsponsor. We zijn dan ook trots dat we deze overeenkomst hebben mogen afsluiten en zien uit naar een vruchtbare en sportieve samenwerking".

Meer informatie of benieuwd naar de diensten van Moore DRV? Neem dan contact op via 0118 634000,  middelburg@moore-drv.nl of bekijken de website.

Moor_DRV_taart_presentatie.jpg

vlnr Edwin Overbeeke in de nieuwe kader-outfit, Rick Wiegmans, Marc Zaaijer en Kristian Aarnoutse bekrachtigen feestelijk de overeenkomst.
Delen

Lees meer over:
sponsoring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!