Auto Sturm en Zeelandia Middelburg verlengen voor drie jaar - v.v. Zeelandia Middelburg

Auto Sturm en Zeelandia Middelburg verlengen voor drie jaar

Auto Sturm en Zeelandia Middelburg verlengen voor drie jaar

10 september 2021 9:30

Edwin Overbeeke

Auto Sturm blijft langer één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg. Het contract dat tot de zomer van 2021 liep, is verlengd tot medio 2024. Auto Sturm is sinds 1 januari 2018 één van de hoofdsponsors van Zeelandia Middelburg.

auto_storm_3jr.jpeg,,Bij de contractondertekening in 2018 zeiden wij dat Auto Sturm een partner is die bij ons past. Dat is de jaren daarna ook gebleken. Het is een succesvolle samenwerking voor ons allebei. Het is bekend dat Zeelandia Middelburg een bloeiende en ambitieuze vereniging is die aan de weg timmert. Het voelt als een extra steun in de rug dat zo’n belangrijke partner in deze fase het vertrouwen uitspreekt en de samenwerking verlengt', zegt Herman Satter, voorzitter van de sponsorstichting vv Zeelandia Middelburg.

Auto Sturm zal de aankomende drie seizoenen prijken op alle wedstrijdbroekjes van de gehele vereniging. Hierdoor kunnen we als vereniging weer een stap voorwaarts zetten en lopen we er van het 1e tot en met de jongste teams allen prachtig en uniform bij. Daarnaast zullen er regelmatig de nieuwste automodellen te zien zijn op de accommodatie.

Mike Sturm, marketing & PR manager: ,,Met deze verlenging willen wij het signaal afgeven dat wij erg blij zijn met deze samenwerking, die wij dan ook graag in ieder geval nog de komende drie jaar voortzetten. Er zijn heel wat klanten die sporten bij vv Zeelandia Middelburg en uiteraard heeft de regiofunctie van de vereniging voordelen voor ons als bedrijf.''

Meer informatie over Auto Sturm en de vestigingen met onder meer nieuwe auto's en ocacions,  zie www.autosturm.nl

Delen

Lees meer over:
Sponsoring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!