Sponsornieuws - v.v. Zeelandia Middelburg

Sponsornieuws

Sponsornieuws

Nieuwe sponsor: Sohier & Rietveld Zeeland Koeltechniek

15 september 21:00  Sohier & Rietveld Zeeland Koeltechniek is sinds kort nieuwe sponsor van onze vereniging! Met de plaatsing van een reclamebord achter het doel op het hoofdveld en een advertentie op het interne TV circuit heeft dit bedrijf uit Nieuwdorp zich voor drie jaar aan ons verbonden.meer »

98x gelezen

Pizza Amore breidt haar sponsoring uit!

12 september 21:00  Pizza Amore heeft per ingang van het nieuwe seizoen haar bestaande shirtsponsorschap van JO12-2 en haar reclamebord uitgebreid met de plaatsing van een grote vlag met logo op het tribunegebouw. meer »

155x gelezen

EXCENTR, de nieuwe shirtsponsor voor ZM1!

12 september 20:30  Excentr is met ingang van het aankomend seizoen de trotse shirtsponsor van ZM1. Haar logo zal prijken op de borst van onze ZM1 spelers. Als onderdeel van de afspraak is de club een moderne schoonmaakmachine rijker geworden. Dus Stanley (zie foto) is ook tevreden!meer »

120x gelezen

Nieuwe sponsor: Zeeuwse Vacaturebank.nl

8 september 9:30  We zijn blij dat Zeeuwse Vacaturebank.nl zich als nieuwe sponsor voor drie jaar aan onze vereniging heeft verbonden. meer »

102x gelezen

Nieuwe Sponsor: Vini Wijnbar

30 augustus 21:30  ‘life is too short to drink bad wine’ Dit is de lijfspreuk van Vini Wijnbar Middelburg aan Plein 1940.meer »

151x gelezen

"De Bakker aan huis" Welkom op de club!

23 december 17:00  Als vereniging mogen wij "De Bakker aan Huis" als nieuwe sponsor begroeten. We zijn trots dat we in onze sponsorgroep steeds vernieuwende bedrijven mogen ontvangen. Want...De bakker aan huis is weer helemaal terug, net als vroeger, maar nu in een modern jasje! meer »

399x gelezen

Albert Heijn Veersche Poort schenkt Oranje-ballen aan de club

21 december 11:15  De afgelopen periode was de Albert Heijn natuurlijk wat meer oranje-getint dan normaal in het kader van het WK. In vele winkels hingen mooie Nederland-KNVB ballen. Nu het WK ten einde is, zijn de ballen van de AH Veersche Poort geschonken aan onze vereniging. meer »

595x gelezen

Moore DRV nieuwe hoofdsponsor vv Zeelandia Middelburg

6 december 15:45  Moore DRV is de nieuwe hoofdsponsor van de trainers en leiders bij vv Zeelandia Middelburg. Sinds de herfstvakantie lopen de kaderleden er schitterend bij in hun goud-omrande outfit. Mede dankzij de sponsoring van Moore DRV hebben we alle trainers en leiders een eigen kledingpakket kunnen aanbieden. meer »

303x gelezen

Koude velden, warme aanbieding!

6 december 15:15  Nu de temperaturen richting het vriespunt gaan, adviseert de TC alle spelers en speelsters om zich warm aan te kleden. En daarbij helpt onze hoofdsponsor ook! Dus moet je nog een leuk, nuttig en heerlijk cadeau kiezen voor onder de kerstboom? Bekijk dan de aanbieding van Intersport Erik!meer »

621x gelezen

Nieuwe sponsor: IJsfiets Walcheren

21 oktober 21:15  We zijn blij om bekend te maken dat IJsfiets Walcheren zich als nieuwe sponsor aan onze vereniging heeft verbonden. meer »

108x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!