Hoofdsponsoren a/h woord - v.v. Zeelandia Middelburg

Hoofdsponsoren a/h woord

Hoofdsponsoren a/h woord

ING.png ″Zeelandia Middelburg deelt dezelfde passie voor het voetbal en daarom is ING de trotse sponsor van deze vereniging.”
   
Auto-Sturm.png “Auto Sturm is een familiebedrijf en Zeelandia Middelburg is een ambitieuze familievereniging waar elk lid van harte welkom is.”
   
corstanje.jpg “Corstanje Assurantiën kiest er bewust voor de jeugd van Zeelandia Middelburg te stimuleren. Niets is belangrijker dan de jeugd. Aan hen is immers de toekomst.”
   
Satisfiteers_met_tagline_-_100px_hoog.png "Satisfiteers is een Zeeuwse ICT-groep gespecialiseerd in zowel automatisering als digitalisering en innovatie. Binnen onze groep is Epesi, tevens shirtsponsor van Zeelandia Middelburg, verantwoordelijk voor innovatie en software ontwikkeling. Sinds een aantal jaren dragen wij graag ons steentje bij aan de realisatie van de ambities van Zeelandia Middelburg, zowel op financieel vlak middels sponsoring als door het introduceren van technische innovaties."
   
Erik_intersport.png “Ik vind het mooi om als sponsor, voetballer, trainer en vader onderdeel te zijn van Zeelandia Middelburg, de grootste club van Zeeland met een mooie uitstraling, aldus Erik Huisson van Intersport Erik.”
   
logo_SP.jpeg
"Zeelandia Middelburg vervult een belangrijke functie in onze lokale samenleving met onder meer een grote jeugdafdeling en veel enthousiaste vrijwilligers. Schulting & Partners, makelaars-taxateurs is er trots op de vereniging op deze wijze te ondersteunen!"
 
 
moore.jpg
 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!