• 45+ Voetbal

  Zeelandia Middelburg 45+ voetbal
  45+ voetbal is voor iedereen van 45 jaar en ouder die (weer) lekker wilt gaan voetballen. Plezier, samenzijn en uw gezondheid staan voorop! U kunt twee keer per week trainen en in de lente- en zomermaanden houden we toernooien.

  Wat is het verschil?
  Tijdens de toernooien spelen wij 7 tegen 7 over de breedte van het veld. Slidings zijn verboden en we doen niet aan buitenspel. Onze trainingen, onder leiding van oud-profvoetballer Wim Groenewegen, worden verantwoord opgebouwd.

  Blessures voorkomen?
  Wij werken nauw samen met Fysiotherapie Knol. Wij kunnen u klaarstomen met een speciaal toegepast programma. Ook houden we vorderingen en knelpunten goed in de gaten. Krijgt u tijdens de trainingen een een blessure? Dan kunt u dezelfde dag nog een afspraak maken.

  Iets voor u?
  Train gewoon een keertje vrijblijvend mee! Leuk? Word lid en doe ook mee met onze toernooien! Voor een gereduceerd tarief van slechts €90.-bent u volwaardig lid van de vereniging!

  Meer informatie?
  Natuurlijk kunt u ons ook bellen, of een mailtje sturen. Klik hier voor onze contactinformatie. Of kom gewoon een keertje langs bij een training. Wij vertellen u graag meer!