• ADO te gast op Vrouwenvoetbaldag Zeelandia Middelburg

    Het damesteam van ADO Den Haag is te gast tijdens de Vrouwenvoetbaldag van Zeelandia Middelburg op woensdag 2 mei. Het team verzorgt een clinic waar alle meiden uit de regio (11 - 14 jaar) zich voor kunnen aanmelden. Tijdens de Vrouwenvoetbaldag zijn er vanaf 14.00 uur verschillende voetbalactiviteiten op de Veerse Poort te beleven. De dag wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen Zeelandia Middelburg Dames 1 en dames van ADO Den Haag. 
     
    De clinic start om 15.00 uur. Vanaf 18.30 uur nemen speelt Zeelandia Middelburg Dames 1 een oefenwedstrijd tegen de dames van ADO Den Haag. Voor deze wedstrijd geldt gratis entree.
     
    Peter Tahitu, trainer van Dames 1, kijkt erg uit naar de gehele dag. ‘Met de clinic en de andere activiteiten hopen we alle meiden uit de regio bij het vrouwenvoetbal te betrekken. Het damesvoetbal moet blijven groeien en daar hebben we elkaar bij nodig. Dat ADO Den Haag te gast is, maakt het extra leuk. Daar hebben we toch een zekere band mee, aangezien zowel Jessie Eikenhout als Brigitte Bijleveld daar hebben gespeeld. Verder is het damesteam van ADO een prachtige tegenstander. Het zijn meiden van 15 tot en met 19 jaar met natuurlijk een heel hoog niveau. Een zware kluif, maar hartstikke mooi voor onze speelsters om mee te maken.'