• Aftrapbijeenkomst Sponsorstichting

  Aftrapbijeenkomst 30 augustus 2019, een verslag

  Als start van een nieuw seizoen organiseert de Stichting Promotie Voetbal vv Zeelandia Middelburg – kortweg de Sponsorstichting – ieder jaar de Aftrapbijeenkomst voor de sponsoren waaronder de Club van Honderd, de ereleden, leden van verdienste en het bestuur. (Wist u overigens dat onze vereniging inmiddels door ruim 100 bedrijven wordt gesponsord?)

  Dit keer is in navolging van vorig jaar gekozen voor een mosselmaaltijd of friet met saté voor onze gasten. Gelet op de reacties na afloop en tussentijds kunnen we ook nu weer spreken van een bijzonder geslaagde avond!

  Een kort welkomstwoord werd uitgesproken door de voorzitter van de Sponsorstichting, Herman Satter, en ondertussen kon men zich aan tafel alvast tegoed doen aan rijk gevulde schalen tapas, klaargemaakt door ons onvolprezen kantinepersoneel. Ondertussen werd er in de keuken en buiten hard gewerkt om respectievelijk de friet met saté en de mossels klaar te maken.

  Na afloop van het eten werden traditiegetrouw de spelers van het eerste herenteam door hun aanvoerder Joost de Kubber voorgesteld. Joost kan dit als geen ander, regelmatig op hilarische wijze weet hij de voetbalkwaliteiten en persoonskenmerken van de spelers op respectvolle wijze te benoemen.

  Voordien hield Anton Engels namens de (medische) staf een gloedvol betoog, onder andere over de clubliefde van een aantal eerste elftalspelers.

  Tot slot wil de Sponsorstichting nog graag de volgende bedrijven en personen hartelijk danken voor hun medewerking en hun inzet. Alleen hierdoor kunnen wij dit soort avonden organiseren! 

  In de eerste plaats onze ‘eigen’ medewerkers in de keuken en in de kantine

  Restaurant en wijnkoperij ’t Vliegendt Hert uit Middelburg (wijn)

  Proeverij de Oesterij uit Yerseke (mossels en oesters)

  Prins Dingemanse voor het bereiden van de mossels