• As zaterdag opnames bij Zeelandia Middelburg voor landelijke campagne ING ‘voetbal’

    Zaterdag 7 april worden op onze vereniging de gehele dag opnames gemaakt voor commercials van ING ‘Voetbal’.

    Omdat ING sponsor is van onze club worden hier foto en evt. geluidopnames gemaakt en deze kunnen dan door ING worden ingezet voor commercieel gebruik en publicitaire doeleinden. Je zult een fotocrew aan het werk zien, zij maken vooral sfeerbeelden en zullen af en toe specifieke vragen of wensen hebben. We zijn super trots dat wij als vereniging hiervoor benaderd zijn en hopen dat iedereen het heel leuk gaat vinden!

    Wanneer de crew met een team mee loopt, dan informeert men altijd de begeleiding en hebben ze formulieren voor jeugdteams en ouders mee om te ondertekenen, want als er opnamen/ foto's van je worden gemaakt, wordt er gevraagd om een quitclaim te ondertekenen. Voor deze opnamen en voor je deelname aan deze Productie ontvang je geen vergoeding. Als je er bezwaar tegen hebt om in beeld te komen, mijdt dan de camera en/of maak dit kenbaar aan één van de mensen van de fotocrew.


    We hopen dat jullie er heel veel zin in hebben en we zouden het geweldig vinden om jullie in de landelijke campagne te zien schitteren! Alvast heel veel plezier!