• Bekendmaking teamindelingen seizoen 2021-2022

     

    De afgelopen periode is er met de grootst mogelijke zorg gewerkt aan de teamindelingen voor het a.s. seizoen 2021 - 2022. Iedereen zal de teamindelingen anders ervaren. Voor de één is het vooral belangrijk om met vrienden en vriendinnen te kunnen voetballen, terwijl de ander erg ambitieus is en het maximale uit zichzelf wil halen in een team waarin de samenstelling niet uitmaakt. Voor iedereen heeft de teamindeling een andere lading. We begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn, voor jullie, voor ouders en voor kinderen. Daarom gaan we hier ook zorgvuldig mee om en hebben we gedurende het seizoen veel willen zien. 

    Gezamenlijk met de TC en het onderlinge contact met de trainers hebben we ervoor gezorgd dat we een zo goed als mogelijke indeling gemaakt hebben waarbij het streven is om iedereen met plezier te laten voetballen op zijn/haar eigen niveau. Het is helaas onvermijdelijk dat sommigen toch teleurgesteld zijn. We weten dat ieder mens andere kwaliteiten heeft en de één kan juist heel goed zorgen voor een heel prettige sfeer in het team, de ander is een robuuste verdediger waar (bijna) niemand langs kan komen en weer een ander is heel goed in het assisteren van de trainer in en om het veld. Wanneer iemand teleurgesteld is, zou u hem of haar dan willen uitleggen dat we iedereen nodig hebben in een team en dat ieder zijn kwaliteiten anders liggen? Zo kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat ongeacht het team waarin jij, hij of zij ingedeeld staat, dat het niet ten koste zal gaan van het zelfvertrouwen en dat iedereen met veel plezier kan voetballen. 

    Samen met jullie willen we er een fantastisch seizoen van maken en we hopen dat we na de zomervakantie weer aan een "gewoon" seizoen mogen starten.  

    De indelingen van de jeugd zullen deze week door de trainers tijdens of na de training verteld worden en staan as vrijdag 11 juni vanaf 12u online. Voor de senioren is dat een weekje later.