• Update: Bestuur Zeelandia Middelburg volgt advies KNVB inzake Coronavirus

  Alle wedstrijden van veld- en zaalvoetbalverenigingen gaan tot en met 6 april niet door. Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

  Bestuur neemt het advies van de KNVB over en last ook alle trainingen en clubactiviteiten (waaronder de VoetbalQuiz) per direct af tot en met 6 april.

  StudiePro Schoolvoetbal
  Het StudiePro schoolvoetbal van woensdag 1 april voor jongens gr7+8 wordt verplaatst naar woensdag 6 mei.  De andere data (8 en 15 april) blijven vooralsnog staan en daar wordt eind maart een beslissing over genomen.

  T.z.t zal het bestuur weer informatie vertrekken op basis van de situatie dan met eventuele besluiten.

   

  Kijk voor meer informatie ook op:

  Nieuwe maatregelen van RIVM: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

  Berichtgeving KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland

   

  Vanuit de KNVB inmiddels onderstaande informatie ontvangen over het vervolg van de Competitie:

  Zoals jullie zullen begrijpen, kunnen wij als KNVB nog geen mededelingen doen over het verdere verloop van de competitie. Ook niet omdat onbekend is tot wanneer deze maatregelen gaan duren en we met alle scenario’s rekening moeten houden. We hopen vanaf 1 april weer te kunnen voetballen. Zo niet, moeten er andere maatregelen worden genomen. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte.