• Boeimeer-ZM


  21 April 2018,
  Zo na een lange schooltijd eindelijk Mei vakantie, maar eerst nog even voetballen tegen Boeimeer. Boeimeer was al een keer bij ons op bezoek geweest. Die wedstrijd hebben we met 5-2 gewonnen. Daarom had ik alle hoop op een goed resultaat. De reis ging een beetje anders dan normaal wat een aantal van ons en ook wij gingen na de wedstrijd gelijk door.
  Toen we eindelijk compleet waren kwam Michel er achter dat er nog een tas thuis stond…. Met de wedstrijdshirts erin. Dat was wel erg jammer…. Maar ja dat scheelt voor mama weer wassen. Na wat rond vragen hebben we gele hesjes geleend van Boeimeer. Het is prachtig weer. De zon schijnt en er is nagenoeg geen wind. Lekker voetbal weertje….
  Na de warming-up begonnen we de wedstrijd tegen de zon in…. Het duurde niet lang of het was 2-0 voor Boeimeer. Wij gingen meer druk zetten. Daarna scoorde Boeimeer nog een keer maar in eigen goal. Het was2-1. Na een mooie corner van Tijn scoorde Luke de 2-2. Nu waren we los. Met een mooie dribbel en goed hard geplaatst schot maakte Luke er 2-3 van. Binnen een minuut scoorde Boeimeer de gelijkmaker. De wedstrijd werd wat harder. De boeimeer mannetjes deden veel duwen en trekken. De scheidrechter na zijn taak heel serieus dat was ook wel eens een keertje fijn. Alleen of hij de juiste beslissingen maakte … daar had ik wel wat twijfels over. Tieme keepte een goed wedstrijd. En Jurre deed heel goed mee verdedigen en haalde een aantal keer de aanval eruit. Voor rust kwam Jordi met een actie langs de lijn en scoorde de 3-4.
  RUST
  De tweede helft ging het gelijk op van 4-4 gingen we zo door naar de 7-7 het was heel spannend we scoorde steeds achter elkaar. Jens maakte mooie acties maar schoot elke keer net over of naast. Daarna was er nog 1 actie… Jordi Jurre en uiteindelijk mocht ik de winnende binnen tikken. 7-8 is de eind uitslag in een wedstrijd waar nog heel veel meer over te vertellen is maar ja dat houden we voor ons….. want wat er in Breda gebeurt blijft in Breda. Het was weer leuk om aanvoerder te zijn. Nog 3 wedstrijden te gaan….. tot na de Mei vakantie.
  Groetjes Stijn.