• Bram van Nunen assistent-trainer Zeelandia Middelburg 2

    De tecnische staf van het 2e elftal krijgt verder vorm. Na het vastleggen van hoofdtrainer Hans de Nooijer is de club verheugd te melden de Bram van Nunen de rol van assistent-trainer op zich gaat nemen. Hij zal dit in het begin combineren met de taak van teammanager.

    De 44-jarige Middelburger speelt al enige jaren in het 3e elftal op zondag en wil dit zo lang mogelijk blijven doen, maar heeft ook te maken met blessures. Onlangs maakte hij bekend zich ook op het trainersvak te willen richten. Daarop zijn de contacten met de TC tot stand gekomen en volgt Bram ondertussen een trainerscursus bij de KNVB. De gesprekken en kennismaking met Hans verliepen erg prettig en hierdoor zal hij zijn trainersambities bij het 2e in de praktijk gaan brengen.

    “Het lijkt me een mooie stap om veel van een ervaren trainer als Hans over het trainersvak te leren. Ik heb nu de eerste stapjes gemaakt bij de JO17-2 en ik vind het echt heel leuk om te doen. Ik zie dan ook uit om met de jongens een mooi seizoen te gaan draaien waarin ze veel ontwikkeling kunnen doormaken, zodat de stap naar het 1e elftal er op termijn in zou kunnen zitten”, aldus Bram.