• BSC JO9-1 versus Zeelandia JO9-1 zaterdag 7 april 2018

  Zaterdag 7 april jl moesten we uit tegen BSC te Roosendaal. Via A naar Beter hadden we al vernomen dat er een gedeelte van de A58 afgesloten zou zijn. Gelukkig mochten we daardoor veel eerder vertrekken. Google maps gaf een mooie alternatieve route aan door het prachtige Zeeuwse en Brabantse landschap. Voor sommige ouders was deze route wel wat te stressvol …wanneer gingen we nou eindelijk weer die A58 op??

  We kwamen in ieder geval mooi op tijd aan in Roosendaal. De wedstrijd begon stipt om 09.45 uur. Wij speelden in ons oranje tenue omdat BSC ook groen wit is.
  Het veld lag er wel wat belabberd bij zoals je kan zien op de foto…hierdoor vliegt de kleine bal alle kanten op. Maar dit weerhield ons niet om gelijk fanatiek van start te gaan. Binnen een paar minuten zorgt Stijn voor een 0-1 voorstand.
  Dan wordt het spannend BSC wil aanvallen maar Thieme zorgt voor een knappe redding.
  Toch krijgen ze nog de kans om het gelijk te maken, het is 1-1. Maar Zeelandia laat zich niet uit het veld slaan, Jurre blokt de bal met zijn schouder, pijnlijk maar een mooie blok. Dan komt Luke in actie en hij scoort, het is 1-2

  Na de time out maakt Tijn er 1-3 van. De coach van BSC begint erg zenuwachtig te worden en begint nog harder te roepen langs de kant : “ gaan we nou nog verdedigen of niet?!!!”
  Zijn geschreeuw help even het wordt 2-3. Dan gaat Stijn hard onderuit en de tegenstander scoort, het is 3-3.
  Maar gelukkig is daar Jurre en hij maakt er 3-4 van. Dan beginnen de laatste slopende minuten, het is erg spannend. Ouders langs de kant wachten gespannen af. En dan eindelijk wordt er afgefloten en hebben we de overwinning binnen 3-4.