• Camera-beveiliging & afsluitdiscipline

  Het voorjaarsseizoen barst komende zaterdag in alle hevigheid weer los. Na enkele weken weer getraind te hebben (uitgezonderd helaas de afgelaste data) spelen we ook weer officiële wedstrijden.

  We vragen jullie om ook dit voorjaarsseizoen weer bij trainingen en wedstrijden rekening te houden met het verzorgd achterlaten van de kleedkamers en gedurende en na trainingen en wedstrijden de kleedkamers altijd op slot te houden. Elke trainer of tegenstander heeft of krijgt een toegewezen kleedkamersleutel. Zo beogen we te voorkomen dat onbevoegden de kleedkamers binnenkomen en daar zaken stelen of vernielen. Daarnaast vragen wij i.v.m. de beheerwerkzaamheden van de velden om ALLE doelen met de achterkant tegen een hek te zetten. Zet ze ?? ook de mini-doeltjes- niet tussen lichtmasten, maar netjes aan de zijkant van het veld. De komende paar weken letten wij extra op het naleven van voorgaande.

  Binnenkort wordt in het jeugdballenhok een dome-camera geplaatst die met een elders geplaatste recorder aaneengesloten videobeelden zal opnemen. Helaas zijn we hiertoe genoodzaakt vanwege herhaalde vernielingen aan en diefstal van zaken uit de ballenhokken.

   

  Veel succes en plezier met de trainingen en wedstrijden.

   

  Namens het bestuur van Zeelandia Middelburg,

   

  Edwin Overbeeke, verenigingsmanager