• Inzet contributie-uren door onze juniorenleden

  Alle jongens en meiden vanaf de leeftijdscategorie O15 en ouder wordt gevraagd hun contributie-uren / vrijwilligersuren zelf te draaien.

  Twee jaar geleden is er besloten dat alle junioren verplicht een interne scheidsrechterscursus zouden moeten volgen en dat ze daarna inzetbaar zijn als scheidsrechter bij pupillenwedstrijden. Als iemand hier echt een heel groot probleem mee heeft, dan kan dat aangegeven worden via teamwork@zeelandiamiddelburg.nl en mogen zij hun contributie-uren anders invullen (Wij hebben nog enkele (assistent)trainersvacatures in de pupillencategorie!).

  Tevens hebben wij als beleid dat we als juniorenteam een teamgeboden taak oppakken. Een voorbeeld is als volledig team hulp bij de Vriendinnendag of een ColorRun. Dit beslaat over het algemeen 5 uur van deze contributie-verplichting en de overige 10 uren zijn dan "scheidsrechters uren".

   

  Deze opzet is natuurlijk meerledig, want:

  1. Respect leren hebben voor de eigen scheidsrechters
  2. Inzet voor de vereniging, leren om te gaan in een organisatie en klaar staan voor elkaar
  3. Voorbeeldfunctie voor de pupillen
  4. Voorbereiding voor het verplichte Spelregelbewijs vanuit de KNVB voor spelers en speelsters vanaf de O17-categorie
  5. En??misschien is er wel een talent die er erg veel plezier in heeft en fluit er over afzienbare tijd een Middelburger/ster in de Champions League!

   

  En zo zitten er nog meer sociale voordelen aan die we de jongens en meiden van onze vereniging willen meegeven.

   

  We wensen iedereen een heel fijn seizoen en graag tot ziens als voetballer/ster of scheidsrechter/ster op onze club!