• Coronafeestje op de Veerse Poort

  Jullie zullen het allemaal gelezen of gehoord hebben.

  In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie ingegrepen bij een feestje in een van de kleedkamers op ons complex.

  Elf mannen, tussen de 17 en de 20 jaar, zijn aangehouden. Zij zijn binnengekomen met een sleutel, die sinds oktober als vermist was opgegeven bij het bestuur.

  Of het hier om leden gaat van Zeelandia Middelburg, is nog niet bekend. Om privacy redenen geeft de politie de namen nu nog niet vrij.

  Het bestuur van Zeelandia Middelburg verafschuwt dit gedrag. ,,Ook als het geen coronacrisis is, ben je er als club natuurlijk niet blij mee dat jongens zomaar de kleedkamer in komen‘’, reageerde voorzitter Remy Verhage in de PZC.  “Maar onder deze omstandigheden is het helemaal niet te geloven. Je leest dat dit soort dingen in het land gebeuren, maar nu komt het wel heel dichtbij. Blijkbaar lopen er mensen rond die hun verantwoordelijkheid niet nemen. Ongelooflijk!‘’

  Volgens de politie wacht de daders forse straffen. Als het inderdaad om leden van onze club gaat, wil het bestuur graag in gesprek met de daders.

  Neem contact op met een bestuurslid, of met je leider. Eerlijk duurt het langst, is een bekend spreekwoord.