• De club als speeltuin

    Deze week hebben we de nieuwste aanwinst gepresenteerd! Naast het terras hebben we dankzij hulp van Hoveniersbedrijf 't Noorden én uw hulp bij de JUMBO spaaractie van afgelopen najaar een speeltoestel kunnen realiseren! Heel veel dank voor alle hulp! We gaan er met veel plezier van genieten! 

     

    Maar....dat is nog niet alles;

    Zoals iedereen heeft kunnen zien hebben we nóg een aanwinst op de club. Een binnenspeeltuin achter in het clubhuis! Nu is het nog wel zo dat we de laatste dingen moeten doen en daarvoor vragen we je hulp!  We hebben een grote klusavond op dinsdag 23 april vanaf 19uur gepland! Midden in de meivakantie dus! Dus mocht je vakantie hebben en / of even tijd willen maken, kom helpen om de binnenspeeltuin gereed te maken zodat de kinderen vanaf 3 t/m 10 jaar er na de meivakantie in kunnen spelen!

    Opgeven is niet nodig, maar als je een mailtje wilt doen naar verenigingsmanager@zeelandiamiddelburg.nl , dan zouden we dat erg op prijs stellen. Wij zorgen voor lekkere koeken bij de koffie die avond, dus kom in grote getalen!!