• De oefenwedstrijd.

    Zaterdag 16 december speelden we een oefenwedstrijd tegen Dauwendaele Jo9-1. We konden niet thuis voetballen want het was afgelast, maar bij Dauwendaele kon het wel. Dus gingen we met de auto naar Dauwendaele. Tijn uit Jo9-1 voetbalde mee want er waren te weinig spelers. Het was best koud bij het intrainen door de regen, maar gelukkig hield dat snel op. Toen begonnen we met de wedstrijd. We speelden goed en meteen in het begin was het 0-1 door een doelpunt van Noah. En vlak daarna scoorden Tijn de 0-2.
    Steijn keepte heel erg goed (hij keepte omdat onze vaste keep Tijn er niet was) en had een paar mooie reddingen. Ook verdedigden we prima zodat Dauwendaele alleen met afstandsschoten gevaarlijk werd. Ze raakten wel twee keer de lat, maar ook wij bleven goed overspelen en Tijn gaf een voorzet en Sijmen scoorde mooi de 0-3! Tijn scoorde ook nog de 0-4 en toen was het rust.
    We hadden ons weer opgewarmd, maar moesten weer het veld op en Dauwendaele trapte af. Wij kregen een paar kansen, maar Dauwendaele scoorde de 1-4 en ook de 2-4. We moesten meer verdedigen, maar uit een tegenaanval scoorde Tijn de 2-5. En ook nog de 2-6.
    De laatste goal scoorde Dauwendaele. De eindstand was 3-6, en we hebben een heel leuke wedstrijd gespeeld. Na afloop vertelde trainer Siem dat we nu een maand niet hoeven te voetballen en dat we thuis goed kunnen oefenen. Fijne vakantie allemaal, en tot volgend jaar!

    Aanvoerder Merijn