• Dubbele cijfers voor JO9-2

    Vandaag hadden we een uitwedstrijd bij Luctor Heinkenszand. Vanwege de meivakantie waren Tijn, Daan en Nout er vandaag niet bij. Daarom kregen we versterking van Jordi en Tijn van JO9-1.

    Samen vertrokken we al vroeg vanaf het clubhuis van Zeelandia richting Heinkenszand. In de eerste helft van de wedstrijd begon Luctor sterk. Ze scoorden al snel twee doelpunten. Noah maakte het de tegenstanders moeilijk met zijn felle spel en ging er goed op af. En Merijn hield achterin veel ballen tegen van de tegentander maar miste soms onze versterking. We merkten dat we onze knappe verdediger Nout en bikkel Daan misten. Even omschakelen in ons positiespel dus. Tijn miste een mooie kans na de 2-0 van Luctor. Maar kort daarna maakte Sijmen de 2-1 en later ook de 2-2 met een prachtige voorzet van Jordi. Uiteindelijk gingen we met 3-3 de rust in.

    In de 2e helft gingen we ervoor! Er werd goed samengewerkt en de doelpunten bleven maar komen. Ook waren we sterker aan het verdedigen. We deden het echt samen. En als Luctor er dan toch langskwam zorgde keeper Steijn voor mooie reddingen. We maakten in totaal 9 doelpunten in de 2e helft. Sijmen, Tijn, Jordi en Noah knalden ze erin. Maar we deden het als een team! Eindstand 4-12.

    Trots gingen we terug naar Middelburg.