• Een knallend begin!

    Ik ben Tijn Sinke en ik speel voor het tweede jaar in JO9-1, maar dat kan ik natuurlijk niet alleen, dus ik stel mijn team even aan jullie voor. We beginnen met nummer 1 en dat is Boaz (net begonnen met keepen, maar is nu al een topper), in de verdediging staat Gijs met nummer 2, zie daar maar eens voorbij te komen! Op het middenveld staan een aantal kanjers: Nathan (4), Sefanje (5), Aron (7) en Jack (8) die niet alleen goed zijn in verdedigen maar ook in scoren en in de spits sta ik met nummer 9 en Noah (10).
    Zo nu zijn we klaar om te gaan voetballen, afgelopen zaterdag speelde wij onze eerste bekerwedstrijd tegen Arnemuiden. Het begon gelijk goed met een mooie treffer van Nathan in de tweede minuut. Yesssss. Na een mooie kans van Aron ging het even heel snel en scoorde Arnemuiden de 1-1, oei, tijd voor actie. Een mooie omhaal van Nathan zorgde voor de 2-1, dankzij twee mooie reddingen van Boaz werd het vervolgens 3-1 door een prachtige uittrap van Boaz, hij kan dus niet alleen keepen maar ook scoren.
    Na de time-out ging het snel, ik scoorde zelf de 4-1 van een lange afstand in de kruising en daarna ook nog de 5-1. Arnemuiden probeerde wel, maar de verdedigers van ons waren beter. Net voor de rust scoorde Sefanja de 6-1 uit een indribbel.
    Na de rust gingen we lekker verder, ik scoorde de 7-1 en toen kwam Aron in actie en schoot het 8ste doelpunt binnen, vervolgens ging Noah op het doel af: 9-1. Ik gaf een goede pass op Aron en toen scoorde hij de 10-1. Jammer genoeg raakte ik geblesseerd en kon ik niet meer verder spelen, maar wel mijn team aanmoedigen. Noah zorgde voor 11-1 en dankzij wederom goede reddingen van Boaz lukte het Arnemuiden niet om te scoren. In de laatste twee minuten scoorde Aron nog twee keer. Een keer door goed samenspel met de middenvelders en 1 keer uit een vrije trap! Een knallend begin! Mijn voet rust nog even uit, maar ik heb nu al zin in de wedstrijd van aankomende zaterdag!