• Een ongekende overwinning!

  Vandaag, zaterdag 6 oktober, spelen wij tegen RCS. Drie weken geleden speelden wij al voor de beker tegen RCS, een spannende wedstrijd die eindigde in een gelijkspel: 8-8. Deze keer willen wij winnen. Het zou natuurlijk ook geweldig zijn voor Sevanja, die sinds afgelopen week zijn arm in het gips heeft en nu als toeschouwer langs de lijn staat. Wij zullen Sevanja deze wedstrijd wel missen maar zullen ons uiterste best doen om te winnen!
  Eindelijk start de wedstrijd. RCS staat onder druk. Jack krijgt de bal en scoort het eerste doelpunt! Niet lang daarna scoor ik ook met een volley, dankjewel voor de voorzet, Tijn! En dan de 3-0, een prachtige vrije trap in de kruising van Jack. Tijn scoort nog eens 3 doelpunten en het is 6-0. Net voor de rust scoort RCS de 6-1.
  Deze keer gaat de wedstrijd tegen RCS een stuk beter. We geven elkaar goede passes. De spitsen scoren mooie doelpunten. Jack en Noah vechten als een leeuw bij elke bal die ze krijgen. Gijs, onze verdediger zorgt ervoor dat RCS geen mogelijkheden krijgt om te scoren. En áls RCS probeert te scoren, dan is er Boaz!
  Terug naar het voetbalveld voor de tweede helft. Moeders, vaders, oma’s, opa’s en Sefanja staan klaar om ons aan te moedigen. Let’s go! RCS valt aan, maar Boaz let goed op, hij rent naar de bal en schiet deze terug het veld in. We hebben nog een aantal kansen om te scoren, maar telkens is daar de paal. Eindelijk scoor ik het 7de doelpunt. Dan zorgt Aron nog voor 2 mooie doelpunten en komen wij voor te staan met 9-1. RCS scoort nog een keer en de stand is 9-2. Maar Tijn heeft de smaak te pakken en wil meer scoren, hij zorgt voor nóg 3 doelpunten, het is 12-2. En Noah, die super hard werkt voor het team, scoort na een mooie pass van Aron vervolgens de 13-2. Een tegendoelpunt van RCS brengt de score op 13-3. En als klap op de vuurpijl wordt de wedstrijd afgesloten met een prachtige kopbal van Tijn!! Onze dag kan niet meer stuk, een ruime overwinning: eindscore 14-3.
  Ik vond het super leuk en was trots dat ik vandaag de aanvoerder van ons team mocht zijn. Het verslag is wat laat, maar ik wilde jullie een Franse toets en Google Translate aan het begin van het seizoen besparen :).
  Doei!!!
  Groetjes,
  Nathan