• éénrichtingsverkeer

  De eerste wedstrijd van het seizoen voor het 2e van ZM is weer aangebroken. Met goede moed en de warme zon gingen de mannen van Kobus en Dave de wedstrijd in met de volgende opstelling:”
  1. Kariem
  2. Niels van H
  3. Tiemen
  4. Stijn ( Niels H *68)
  5. Alkido
  6. Rick
  7. Lars (Daley *75)
  8. Sander
  9. Niels L
  10. Mathijs (Niels O *45)
  11. Bestoun.
  ZM begon onwennig aan de wedstrijd, maar gelukkig was dit maar van korte duur. Een aantal mooie aanvallen in de eerste minuten van de wedstrijd met kansen, van onder andere Bestoun en Lars, resulteerde nog niet in doelpunten. Tot Sander, Niels L die diepte in stuurde met een mooie steekbal en koelbloedig afgewerkt werd.
  Breskens kwam er niet uit en elke onderschepping werd naar voren geschoten in de hoop dat de aanval van Breskens er iets mee kon doen. Echter bleek ZM de gehele wedstrijd de overhand te hebben en te houden. De 2-0 komt wederom op naar van Niels L die een corner van Alkido inkopt. In de 37e minuut van de wedstrijd krijgt ZM de kans op 3-0 door middel van een penalty, Lars weet helaas deze kans niet te benutten. ZM en Breskens gaan met een 2-0 de rust in.
  Het eerste doelpunt in de 2e helft van vroeg. In de 46e minuut van de wedstrijd een hoge corner van alweer Alkido wordt goed door Lars terug gekopt. Niels L weet van korte afstand deze kans ook om te zetten in een doelpunt 3-0 met de 4-0 van Rick kort daarna op aangeven van diezelfde Niels L. De spits spelende voor ZM bleek een maatje te groot voor de verdediging van Breskens 2 en een corner in de 73e minuut kwam voor de voeten van wederom de spits. Niels L haalt uit en voor vervolgens netjes tegen de eigen touwen gewerkt door een verdediger van Breskens. In de 76e minuut na een mooie individuele actie van Bestoun wist Niels L zijn 4e van de avond te maken waardoor de teller op 6-0 kwam te staan. In de slotseconde zet Alkido vanaf de rechterkant nog één keer aan om vervolgens de bal panklaar te leggen voor Rick die de touwen bol laat staan. Eindstand 7-0.
  Al met al een goede eerste wedstrijd waar de tegenstander nagenoeg niet op de helft van ZM is geweest en 0 kansen heeft gecreëerd.

  Meer op www.zm23.nl