• Eerste meeting KNVB juniorentrainers uitgesteld naar 2 maart

  Afgelopen maandag zou de eerste juniorentrainersbijeenkomst vanuit de KNVB georganiseerd worden bij ons op de vereniging. Helaas is er logischerwijs besloten om deze bijeenkomst uit te stellen naar 23 maart i.v.m. de weersomstandigheden.

  De eerstvolgende meeting is op maandag 2 maart.

  Mocht iemand nog interesse hebben in deze cursus, er is nog plaats en iedereen is van harte welkom. Wanneer je dit seizoen trainer van Zeelandia Middelburg bent, dan wij als vereniging deze cursus. Mocht je besluiten om volgend seizoen bij ons op de vereniging trainer te willen worden én je hebt deze KNVB juniorentrainerscursus in maart, april en mei ’20 gevolgd bij Zeelandia Middelburg, dan betalen wij de deelnemersbijdrage uiteraard aan je terug.

   

  De cursusdagen zijn van 19u tot 22u op maandag 2, 9, 16, 23 en 30 maart, woensdag 1 april, maandag 20 april, 11 mei, woensdag 13 mei, maandag 18 (eventueel inhaal) en 25 mei. Meer info? Mail tc@zeelandiamiddelburg.nl

  Vanavond gaat deze opleiding dus niet van start. Op maandag 2 maart begroeten wij zowel de KNVB als alle cursisten vanuit Zeeland met open armen.