• Eerste wedstrijd 2019

  We moesten in een zaal voetballen en we gleden vaak uit omdat de vloer glad was. Aron en ik moesten andere schoenen aandoen.
  Het was een oefenwedstrijd en de opstelling was anders. Zo is de opstelling: één middenvelder en twee aanvallers en twee verdedigers.
  Het ging beter en het was wennen en de score was 12-1. En toen werd ik omver gelopen en was de wedstrijd klaar.
  Doei, Jack.

  Zaterdag was de eerste wedstrijd van 2019 voor JO9-1. Ondanks het mooie winterweer was het beter voor de jongens om binnen te spelen. De knvb had immers ook alles afgelast. Het team kon niet langer wachten en wilde weer spelen en de vaste supporters hadden er ook zin in. Er was koffie, thee en versnapperingen mee genomen. Chapeau! De stemming was goed. Applausje voor degenen die dit hadden verzorgd en Matthijs voor het uitbaten van de koffie en thee bar!
  De eerste helft ging goed van start. Het was snel 2-0 maar Dauwendaal kwam terug met 2-1. Het kader moet de jongens tijdens de time-out opgepept hebben, want het team was hierna ineens vertrokken, toonde inzet en vocht voor elke bal. Het kwam zo snel op 5-1 (doelpunten van Noah, Tijn en Aron), maar ook door uitstekende verdedigende en middenveld acties van Gijs, Nathan, Jack en Sefanja. En natuurlijk niet te vergeten, de kamikaze duiken en puike reddingen van Boaz waardoor het hele team bijdroeg aan de overwinning.
  JO9-1 controleerde de tweede helft en speelde rustig naar een 12-1 overwinning met af en toe heel mooi combinatiespel.