• En de winnaar is........

  Woensdag 22 mei jl. vond de jaarlijkse Obstakelrun (sponsorloop) plaats op het terrein van Zeelandia Middelburg. We kijken terug op een geslaagde middag met in elk geval mooi weer!

  Alle kinderen renden zo snel als ze konden over het, door Qui Vive mooi opgezette, parkoers aan obstakelbanen. Alle deelnemers kregen na afloop een ijsje van de club om af te koelen na de geleverde inspanning. Inmiddels is het geld geteld en zijn de winnaars bekend:

         

   

   

   

  Winnaars Obstakelrun 22-05-2019

   

   

   

   

   

  nummer 1

  Paul

  van den Brink

  JO8-4

   

  € 68,00

  nummer 2a

  Luca Gianni

  Botter

  JO7-6

   

  € 63,50

  nummer 2b

  Ryvan

  Wiersma

  JO8-1

   

  € 63,50

  nummer 3

  Stijn

  Bazen

  JO11-1

   

  € 55,00

   

  Paul van den Brink wint 2 tickets voor een thuiswedstrijd van NAC!

  We hebben een gedeelde 2e plaats: Luca Gianni Botter en Ryvan Wiersma worden allebei pupil van de week en zullen in het seizoen 2019-2020 een VIP-behandeling krijgen bij een thuiswedstrijd van het 1e elftal.

  Stijn Bazen heeft voor zijn team (JO11-1) de teamprijs gewonnen en zal bij de laatste thuiswedstrijd van heren 1 (a.s. zondag!) "Team van de week" zijn inclusief frietjes van het clubhuis.

  De werkgroep Sponsorloop feliciteert de winnaars met hun prijs! We hebben inmiddels contact met ze opgenomen.

  Er is in totaal € 3.173,37 opgehaald voor de club! Hier willen we dan ook alle spelers voor bedanken! We kunnen hier weer leuke activiteiten van betalen en ons beraden op de aanschaf van nieuw materiaal voor in en rond het clubhuis.

  Foto's van het evenement (met dank aan Jos Clarijs!) staan inmiddels ook op de website.

  De werkgroep Sponsorloop bedankt de  enthousiaste medewerkers van Qui Vive voor hun inzet, Jos  voor de foto’s, Remy voor zijn hulp aan de kastafel en niet te vergeten Marina voor haar hulp bij de catering! We zien uit naar de editie 2020!

   

  Vriendelijke groet,

  Monique de Jonge-van den Berg

  (Teamwork & werkgroep Sponsorloop)