• En het regende nog lang..... maar ook doelpunten!

  Het is toch nog steeds wennen, dat voetballen in de middag. Je bent wel heel erg wakker maar wat doe je vanaf 8 tot 12 uur....? Dat wachten kost een hoop energie!
  Ok, we moesten dus tegen Unitas uit Etten Leur en we hadden al gehoord dat het een goede ploeg zou zijn, dus we waren gewaarschuwd... We verzamelen in het clubhuis en dan naar de kleedkamer voor de voetbalschoenen en het praatje van Edwin.

  Dan gaan we nu over naar Tijn in de studio voor de rest van het verslag:
  Ik vind het eigenlijk niet zo fijn om in de regen te voetballen, maar toch had ik er zin in.
  Alle jongens zijn voor de wedstrijd door Edwin goed bijgepraat over alles wat we moeten doen in de wedstrijd.
  Maar toch komen we 0-1 achter, daar kan niemand aan doen maar zeker Boaz niet. Boaz heeft de hele wedstrijd heel goed gekeept! We maken de 1-1 en vlak daarna ook de 2-1, we staan voor!
  Het duurt niet lang, want Unitas scoort de 2-2 en ook de 2-3.... Maar vlak daarna maken wij de 3-3, yes! Ook dat duurt niet lang want nog voor de rust scoren hunnie de 3-4.
  Rust: naar de kleedkamer, opwarmen, schone ondershirts en onze oranje leeuwen shirts aan. Nu moet het wel goed gaan!
  Ja hoor, de 4-4 ligt er gelijk na rust in, wat een topprestatie van iedereen!. Hè jammer, weer op achterstand, 4-5. Maar een tussensprint van ons team zorgt voor de 5-5 en 6-5, dit gaat helemaal goed komen! Unitas, maar ook wij blijven aanvallen, alleen zij hebben het geluk dat ze nog twee keer scoren... 6-7 en de wedstrijd is afgelopen!
  We hebben allemaal heel goed gevoetbald en gekeept, het team met het meeste geluk heeft gewonnen. Ik was blijer geweest met een gelijkspel maar volgende keer beter!
  En het regende nog lang en gelukkig....