• FC Vers & nieuwe ideeën in het clubhuis

  Op donderdag 26 september reisde een delegatie van vv Zeelandia Middelburg af naar de KNVB-campus te Zeist. Dit in het kader van de nominatie voor FC Vers. Helaas zijn wij niet uitverkoren tot één van de drie verenigingen in Nederland die het volledige steunpakket met o.a. advies, materialen, ondersteuning vanuit een horecacoach en de inrichting van ons clubhuis, maar hebben we wel toezeggingen vanuit de KNVB dat wij zeker advies krijgen én dat we aanspraak mogen gaan maken op een fonds zodat wij ook materialen kunnen aanschaffen die ons helpen om de gezonde kantine vorm te geven.

   

  Op dinsdag 22 oktober organiseert de horecacommissie voor alle vrijwilligers en betrokken mensen een bijeenkomst. Ook mensen die niet achter de bar of in de keuken staan en affiniteit hebben óf vinden dat er iets gedaan moet worden zijn van harte welkom! We starten om 19.30 in het businesshome waarbij er een presentatie gegeven wordt over een idee voor een nieuw inrichtingsplan van de kantine én wordt er uitleg gegeven wat FC Vers (ook te zien in de vorige publicatie, zie hier) is én hieruit voortvloeiend de ondersteuning van het Fit;Team, samen voor een gezondere sportkantine vanuit de landelijke Gezondheidsraad, voor ons kan betekenen en wat de horecacommissie al in werking heeft gesteld.

   

  Kortom, op donderdag 26 september waren we wat teleurgesteld dat we de volledige KNVB-ondersteuning mis liepen, maar op dinsdag 22 oktober willen we een super leuke start maken met de nieuwe plannen!

  Dus voel je welkom en kom luisteren, beleven en meedenken en mail je deelname óf je vragen naar horecacommissie@zeelandiamiddelburg.nl Graag tot de 22e oktober!