• G-voetbal in de spotlight tijdens wedstrijd Oranje Leeuwinnen

  ING, KNVB en Fonds Gehandicaptensport zetten zich in om meer aandacht te krijgen voor het G-voetbal. Want voetbal is voor iedereen. Daarom mogen 12 november 22 G-voetballers aan de hand van de OranjeLeeuwinnen mee het veld op om samen de wedstrijd Nederland -Slovenië te openen.

  Een uniek moment om nooit te vergeten. Zo krijgt het G-voetbal de aandacht die het verdient.

  Wil jij één van de 22 zijn? Meld je aan en loot mee!

  Van 16 t/m 30 oktober kunnen G-voetballers in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar aangemeld worden/zich aanmelden via ing.nl/voetbal.

  En zet 12 november 19.50 uur alvast in je agenda (Veronica), want het wordt vast en zeker weer een onvergetelijke avond!

  Over de campagne

   Afgelopen woensdag is de campagne ‘G-voetbal in de spotlight’ gestart. Na het succes van vorig jaar bij de wedstrijd Nederland – Frankrijk organiseert ING opnieuw een line-up voor kinderen met een beperking. Dit keer op 12 november bij de wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen tegen Slovenië in het Gelredome in Arnhem. 

  Het doel van de campagne is opnieuw aandacht voor het G-voetbal creëren en hiermee clubs stimuleren om met G-voetbal te starten. De ambitie: in elke Nederlandse gemeente minimaal één voetbalclub die het G-voetbal aanbiedt. 

  ING  roept G-voetballers op zich aan te melden om ING Oranjevriendje te worden. En ze hebben één van onze helden van vorig jaar gevraagd; G-voetballer Tijmen. Hij liep vorig jaar mee aan de hand van Mephis Depay en schitterde vervolgens in de ING Only Football video met Touzani, die inmiddels 1 miljoen keer bekeken is. En nu mag Tijmen wederom schitteren in de campagne van ING. In een korte wervingsvideo vertelt hij waarom het zó geweldig is om ING Oranjevriendje te zijn en waarom kinderen zich moeten aanmelden.