• Gevolgen nieuwe corona-maatregelen

  Geen ouders als bezoekers en supporters meer langs de lijn
   
  Clubhuis dicht
  Zoals iedereen ongetwijfeld gehoord heeft, worden de Coronamaatregelen weer strakker aangetrokken. Hierdoor mogen we het clubhuis niet meer openen voor bezoekers. Wel is het toegestaan om vergaderingen en besloten bijeenkomsten (o.a. trainersbijeenkomsten) te houden, mits de groepsgrootte niet groter is dan 30 personen die elk 1,5m afstand van elkaar houden. Dit betekent dus dat we op trainingsavonden en wedstrijddagen het clubhuis niet mogen openen. 
   
  Geen ouders als supporters langs de lijn
  Een tweede maatregel die ons direct treft, is dat ouders niet meer langs de lijn mogen staan. Niet bij trainingen en niet bij wedstrijden. Hierdoor dient de trainer en begeleider afspraken te maken met het team. Is het team O12 of jonger? Dan zullen de kinderen zich weer dienen te verzamelen op de verzamelplaatsen op de parkeerplaats. Klik hier voor het overzicht. Speelt uw zoon of dochter in de O13 of ouder, dan moet hij/zij zelfstandig naar het trainingsveld komen. 
  Op zaterdag worden er geen ouders en supporters meer toegelaten op het sportpark. Iedereen die een functie om het team heeft (scheidsrechter, assistent scheidsrechter, chauffeur van het team, trainer/coach, leider of verzorger) dient zich bij aankomst te registreren middels de QR-code die duidelijk aangegeven staat.
   
  UIteraard moeten we wel "uit" spelen. De chauffeurs van de teams zijn welkom op de accommodaties en zijn dan in functie van het team. Wij ontvangen als vereniging een maxmiaal aantal chauffeurs per team. Bij junioren is dat maximaal 5. Bij pupillen is dat maximaal 3.
   
  Lees het uitgebreide Coronaprotocol van hier van onze vereniging.
   
  Heeft u meer vragen of tips, dan kun tu bestuurslid Hans vd Sluijs benaderen via jeugdzaken@zeelandiamiddelburg.nl of de verenigingsmanager Jessie Eikenhout via vm@zeelandiamiddelburg.nl