• Grote Clubactie: nog twee weken te gaan!

  De Grote Clubactie sluit op 2 december. We zetten gewoon nog even een eindsprint in, want ieder verkocht lootje draagt bij aan leuke (jeugd)activiteiten en nieuwe (trainings)materialen. 

  In het clubhuis kun je nog op de volgende data en tijdstippen je boekje inleveren en meteen je €0,25 per lot uitbetaald krijgen.  Let op: 7 december vervalt. De grote clubactie sluit 2 december 2019.

  Inlever- en uitbetaaldata:

  Zaterdag 16 november       van 08.30 tot 09.30 uur

  Zaterdag 30 november       van 08.30 tot 09.30 uur en van 12.30 tot 13.30 uur

  Zaterdag 07 december        van 08.30 tot 11.00 uur

   

  Mocht je op deze momenten niet in de gelegenheid zijn dan staat er vanaf aanstaande zaterdag 16 november op de bar een doos om je boekje in te doen. Vermeld op het boekje duidelijk je naam en team. De werkgroepleden grote clubactie zorgen ervoor dat je je verdiende centen z.s.m. ontvangt.

  Wist je dat je ook heel makkelijk online loten kan kopen en de club kan steunen: https://toolbox.clubactie.nl/actie/VoetbalverenigingZeelandiaMiddelburg. Je komt dan op de online verkooppagina van Zeelandia Middelburg. Vervolgens klik je op steun ons.

  Mocht je nog vragen hebben over de lotenboekjes en/of de Grote Clubactie, dan kan je een mail sturen naar: groteclubactie@zeelandiamiddelburg.nl